21 / 05 / 2024

samsun canik kavşak çalışmaları

samsun canik kavşak çalışmaları

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarını meclis gündemine taşıdı.. 

Samsun Canik'te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarını meclis gündemine taşıdı.. 

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Manisa Turgutlu Katlı Kavşak projesi için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu’daki trafik sorununa çözüm oluşturacak Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi için çalışmalara başladı.

Konya'ya 15 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Aksaray Yolu Organize Sanayi Köprülü Kavşak inşaatında incelemelerde bulundu.

Kocaeli Outlet Center'a köprülü kavşak inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Outlet Center mevkisindeki köprülü kavşak inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Alaşehir Katlı Kavşak Projesi için çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’deki trafik sorununa çözüm oluşturacak Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi için çalışmalara başladı.

Balıkesir kavşak çalışmalarında son durum!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen kavşak düzenlemelerinin ikinci etabı olan Devlet Hastanesi Kavşağı'nda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

Sinop Erfelek-Ayancık yoluna köprülü kavşak inşa ediliyor!

Sinop'un ErfeleK- Ayancık yol ayrımına yapılan köprülü kavşak inşaatı hızla İlerliyor. Kavşak inşaatının Şantiye Şefi Onur Ilgar, konu ile ilgili yaptığı açıklama yaptı.

Şanlıurfa köprülü kavşak projelerinde son durum!

Şanlıurfa kent merkezinde ulaşımın daha rahat bir şekilde sağlanması için farklı bölgelerde yeni yollar ve bulvarlar yaparak hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi, uygulama kapsamı içerisinde yer alan köprülü kavşak yapımlarında sıcak asfalt serimine devam ediyor.

Sakarya Şeker Mahallesi’ne yeni kavşak!

Ali Oktar, “Şeker Mahallesi Muhtarlığı’nın bulunduğu bölgedeki sinyalizasyon sistemini kaldırarak yerine yeni bir kavşak inşa ettik. Hayırlı olsun” dedi .

Astim köprülü kavşak projesinde çalışmalar devam ediyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ASTİM Organize Sanayi Bölgesi girişinde yapılan köprülü kavşak projesinde çalışmalar devam ediyor.

Kozan Hastane kavşağı, akıllı kavşak oluyor!

Kozan’da biri bulvar olmak üzere toplam 6 yolun birleştiği ve ilçenin en işlek kavşağı olan ‘Hastane Kavşağı’ akıllı kavşağa dönüştürülüyor. Öztürk, kavşak projesi için geri sayımın başladığını söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’un tek akıllı ve engelsiz müzesini inceledi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un tek akıllı ve engelsiz müzesini ziyaret etti. Eksikleri ve yapılabilecek düzenlemeleri inceledi.

samsun canik kavşak çalışmaları Haberi

samsun canik kavşak çalışmaları

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarına ilişkin soru önergesi hazırladı. CHP'li Zeybek sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yantılandırılmasını istedi.

Zeybek önergesinde "Samsun İli Canik İlçesi Belediye Evleri kavşağıdnan başlayan Petrol Ofisi, Örnek Sanayi Sitesi, Tekkeköy İlçesi, Çarşamba Havaalanı kavşağı arasında; çeşitli seviyeli kavşak köprüleri ve bağlantı yolları yapılmaktadır. Çeşitli seviyeli kavşak köprüleri ve bağlantı yolları bölgedeki trafik sorununa çözüm olamamıştır." diyerek konuya ilişkin 4 soru sordu.

Zeybek'in soruları

1- Canik İlçesi, Belediye Evleri kavşağından başlayan, Petrol Ofisi, Örnek Sanayi Sitesi, Tekkeköy İlçesi ve Çarşamba Havaalanı kavşağı arasında yapılan; çeşitli seviyeli kavşak köprüleri ve bağlantı yolları kaç kilometredir?

2- Canik İlçesi Belediye Evleri kavşağından başlayan, Petrol Ofisi Örnek Sanayi Sitesi, Tekkeköy İlçesi...