05 / 05 / 2024

Dentar Denizcilik Ve Dış Ticaret adres

Dentar Denizcilik Ve Dış Ticaret adres

Dentar Denizcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Alp Oflaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Beşikçi kuruldu.

Nac Denizcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nac Denizcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Anıl Tumbul tarafından kuruldu. 

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmed Mohammed Alıyu, Ali Metin Celayer ve Tamı-Tabhon Adu ortaklığında kuruldu.

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Şahin Tuna tarafından kuruldu.

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi açıldı!

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi bugün Kadıkyö'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Argıç tarafından açıldı.

Raum Denizcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raum Denizcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye beeli ile Abdullatif Demir ve Erdem Kılıç ortaklığında kuruldu.

Efulim Denizcilik Ve Gemicilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efulim Denizcilik Ve Gemicilik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sait Dinç tarafından kuruldu.

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Biryat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biryat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uğur Tunçel tarafından kuruldu.

Can Kaptan Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Kaptan Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Kıygı tarafından kuruldu. 

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bereket Pala ve Burak Özden ortaklığında kuruldu. 

3. havalimanı iniş ve kalkışa hazır!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Aka, 3. havalimanı pistinin iniş ve kalkışa hazır hale geldiğini açıkladı.

Kanal İstanbul dünyadaki mazlumların ve mağdurların projesi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada Kanal İstanbul Projesi'nin sadece bir kişinin değil 81 milyonun, dünyadaki mazlumların ve mağdurların projesi olduğunu söyledi

Dentar Denizcilik Ve Dış Ticaret adres Haberi

Dentar Denizcilik Ve Dış Ticaret adres

Dentar Denizcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Alp Oflaz tarafından  50 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.


Dentar Denizcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;A-Denizcilik Faaliyetleri   1.  Deniz konusunda;yurt içinde ve yurt dışında, her  türlü deniz tesisi ve yapıları inşaatı, her türlü liman inşaatı, her türlü mendirek yapıları inşaatı, kazıklı, bloklu, yassı kazıklı inşaat ve dolgu işlerini, sahil düzenleme işlerini, deniz tabanı temizleme ve her türlü dolgu çıkarma işleri, deniz tabanına her türlü boru döşenmesi,  deniz tabanına her türlü fiberoptik ve elektrik kablosu döşenmesi, her türlü elektrik santralleri, su alma ve deşarj hattı yapıları, her türlü rafineri ve doğalgaz santrallerinin inşası, her türlü kanalizasyon deniz deşarj işleri, her türlü çöp ve tehlikeli atık bertaraf...