05 / 05 / 2024

derbent sanayi dükkanları

derbent sanayi dükkanları

Konya’nın Derbent'te hayata geçirilecek proje ve başlatılacak çalışmalarla dere üzerinde sanayi dükkanı dönemi tarih oluyor.Başkan Acar, “Dere üzerinde bulunan dükkan ve iş yerleri risk oluşturduğu gibi, göze de hoş bir örüntü vermiyordu." dedi.

Turhal Belediyesi kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek. İhale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi'ndeki dükkanlar için ek talep alınacak!

Bolu Belediyesi, yeni sanayi dükkanları için ek talepler alınacağını duyurdu. Bolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Büyük Sanayi Sitesi projesi için ilk hak sahibi olan kişilerin sanayi dükkanları için ek talepte bulunabileceği bildirildi.

Sivas 4 Eylül Sanayi Sitesi’ndeki dükkanlar satışa çıkıyor!

Sivas İl Özel İdaresi’ne ait 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde bulunan dükkanlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesine göre açık artırma usulüyle satılacak.

Batışehir cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor! 166 bin TL'ye!

Batışehir cadde dükkanları yarın ihale yöntemi ile satışa çıkıyor. Fiyatların 166 bin TL 'den başladığı Batışehir cadde dükkanları kapsamında toplam 121 bağımsız ünite yer alıyor.

Emlak Konut Batışehir satılık dükkanları!

Emlak Konut Batışehir satılık dükkanları ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek. 3 etap olarak hayata geçirilen projede daire teslimleri başladı ve satış süreci devam ediyor.

Batışehir cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Batışehir cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor. Dükkanları 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede toplam 121 adet cadde dükkanı satılacak. İhale açık artırma usulü ile yapılacak.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi 13 Aralık'ta!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılarda hayata geçirilen Batışehir'in Cadde dükkanları ihale yoluyla satışa çıkıyor...

Batışehir cadde dükkanları fiyatları!

Batışehir Bağılar projesinde toplam 121 tane cadde dükkanı yer alıyor. Projedeki cadde dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor. İşte Batışehir cadde dükkanları fiyatları...

Batışehir cadde dükkanları ihalesi tarihi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde yer alan 121 adet cadde dükkanı 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Batışehir cadde dükkanları ihalesi tarihi...

Batışehir cadde dükkanları 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla ihaleye çıkıyor!

Batışehir cadde dükkanları 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla ihaleye çıkıyor. Proje Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor.

Batı Şehir İstanbul cadde dükkanları!

Batı Şehir İstanbul cadde dükkanları fiyatları 166 bin TL'den başlıyor. 121 adet cadde dükkanının satıldığı projede açık artırma ihalesi projenin satış ofisinde gerçekleşecek.

Batışehir cadde dükkanları satış fiyatları!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle açık artırmaya sunulan Batışehir projesinin ihalesi 13 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. İşte Batışehir cadde dükkanları satış fiyatları...

derbent sanayi dükkanları Haberi

derbent sanayi dükkanları

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar yaptığı açıklamada, Aladağ’dan gelen suların aktığı ilçe merkezinden geçen ve suları Beyşehir Gölü’ne kadar ulaşan derenin üzerinde sanayi sitesi dükkanı döneminin çok yakın bir gelecekte tarih olacağını söyledi. Derbent şehir merkezinde geçmişte yer sıkıntısından dolayı dere üzerindeki köprü üzerine sanayi sitesi dükkanları kurulmuş olduğunu ifade eden Başkan Acar, “Hatta çamaşırhane ve tuvaletler dahi yapılmış. Dere üzerinde bulunan dükkan ve iş yerleri risk oluşturduğu gibi, göze de hoş bir örüntü vermiyordu. Ancak, şu anda biz şartları zorlayarak yeni sanayi sitesi çalışmamızı başlattık. İnşallah dere üzerindeki bu binaların hepsini kaldıracağız. İlçemizde 16 dükkanlık bir yeni bir sanayi sitesi oluşturuyoruz” dedi.

Dere üzerindeki sanayi sitesi binalarının kaldırılmasıyla birlikte DSİ’nin de derede ıslah çalışmaları başlatacağını belirten Acar, “DSİ kurumumuz...