03 / 05 / 2024

Derbent tapuları

Derbent tapuları

50 yıldır mülkiyet problemi yaşanan Derbent Mahallesi 'nde tapu sevinci yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Derbent'te başlattığı 'Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi' ile mahalle sakinleri tapularına kavuştu.

Okmeydanı'nda hak sahipleri tapularını almaya devam ediyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesinin ardından hak sahipleri hızla tapularını almaya devam ediyor. Münire Şimşek’in oğlu, “Bu tapu belediyemize ve devletimize olan güvenimizin eseridir” dedi.

Okmeydanı'nda hak sahiplerine tapular teslim ediliyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesinin ardından hak sahipleri hızla tapularını almaya devam ediyor.

Mamak Gökçeyurt mahallesinde tapular dağıtıldı!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi’nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Antalya Kırcamii imar tapuları Ağustos 2016’da tamam!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Veysel Barut, Kırcami bölgesinin parselasyonun Ekim ayı ortasında Muratpaşa Encümeni’ne geleceğini belirterek, “Süreç bu şekilde devam ederse gelecek yıl Ağustos ayında imar tapuları dağıtılır” dedi

Bolu Narven Termal Kasaba’da tapular dağıtıldı!

Termal turizmin en büyük yatırımlarından biri olan ve Bolulu işadamları tarafından 450 bin metrekare alana inşa edilen 7 bin 200 yatak kapasiteli Narven Termal Kasaba’da villa sahipleri ilk tapularını aldı.

Kartal Birlik Apartmanı'nın tapuları teslim edildi!

Belediye Başkanı Öz’ün, “Dönüşümde Türkiye’nin simgesi” dediği ve muhteşem bir dönüşüm örneğine imza atan Birlik Apartmanı için tapu teslim töreni düzenlendi. Öz, dönüşümün kahramanlarına tapularını teslim etti.

Ankara Gölbaşı Hacılar'da tapular sahiplerini buldu!

Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Hacılar Mahallesinde tapu dağıtım töreni düzenlendi. Duruay, törende yaptığı konuşmada, Hacılar Mahallesinin imar çalışmalarının tamamlandığı ve bugün tapularının dağıtıldığını ifade etti.

Afyonkarahisar OSB'de yatırımlarını tamamlayan işletmelere tapuları veriliyor!

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımını tamamlayan işletmelere tapuları verilmeye devam ediliyor.

Silivri Yeni mahalle'de vasıflı tapular sahiplerine dağıtıldı!

Silivri Yeni Mahalle’de 18. Madde imar uygulaması sonucu oluşan arsa vasıflı tapular, gayrimenkul sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

İzmit Serdar Mahallesi'nde tapular sahiplerini bekliyor!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar mahallesinde yapılan şuyulandırma çalışması tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından hak sahiplerinin tapuları da hazırlandı.

Gaziantep'te 21 evsiz aileye tapuları teslim edildi!

Araban Kaymakamlığı, Türkiye’de bir ilki başardı. SYDV tarafından ilçe merkezinde 21 evsiz fakir aileye yaptırdığı evlerin tapuları, düzenlenen törenle Kaymakam Serhat Karabektaş ve Başkan Mehmet Özdemir tarafından sahiplerine teslim etti.

Konya Derbent'teki sanayi sitesi yeniden yapılacak!

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar yaptığı açıklamada, Aladağ’dan gelen suların aktığı ilçe merkezinden geçen ve suları Beyşehir Gölü’ne kadar ulaşan derenin üzerinde sanayi sitesi dükkanı döneminin çok yakın bir gelecekte tarih olacağını söyledi.

Konya Derbent'teki sanayi siteleri kaldırılıyor!

Konya’nın Derbent'te hayata geçirilecek proje ve başlatılacak çalışmalarla dere üzerinde sanayi dükkanı dönemi tarih oluyor.Başkan Acar, “Dere üzerinde bulunan dükkan ve iş yerleri risk oluşturduğu gibi, göze de hoş bir örüntü vermiyordu." dedi.

Derbent tapuları Haberi

Derbent tapuları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Derbent'te başlattığı Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında düzenlenen törenle Derbent Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu. 

Hatemoğlu İlköğretim Okulu'nun bahçesinde düzenlenen törene; Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, eski Milletvekili Canan Kalsın, AKP II Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güvenç, Sarıyer İlçe Tapu Müdürü Orhan Bostancı, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve Derbent halkının yanı sıra yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Halayların çekildiği ve büyük coşkunun hakim olduğu törende tapularına kavuşan vatandaşlar, sonuçtan memnun olduklarını söylediler. 

Konuşmaların ardından hak sahipleri sahneye davet edilerek tapuları teslim edildi. Birbirlerine sarılan Derbentliler duygusal anlar yaşadı. 


Bizim...