29 / 04 / 2024

dereboyu Ağaoğlu Ticaret Merkezi

dereboyu Ağaoğlu Ticaret Merkezi

Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde inşa edilecek. Projenin içerisinde mağaza, ofis ve restoranlar yer alacak.

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10. 000. 000.00 TL sermaye bedeli ile Besme Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ağaoğlu tarafından bugün Fatih’te kuruldu.

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Emre tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Emre İbrahimağaoğlu kuruldu.

Halil İbrahim Demirhan ve Ali Demirhan, Ağaoğlu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Körfez ülkelerinde vatandaşlara satış işlemlerini yapan Halil İbrahim Demirhan, Ali Demirhan, Orient World Wind Energy FZE, Orient Uluslararası Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. görevlerinden ayrıldı.

Dap Yapı Ağaoğlu Şirketlerinden biri olan Eltes İnşaat'ı satın aldı!

DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe önemli bir anlaşmaya imza atarak, sektörün önde gelen firmalarından Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eltes İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi satın aldı.

Dap Yapı Ağaoğlu şirketlerinden Eltes İnşaat'ı satın aldı!

DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe önemli bir anlaşmaya imza atarak, sektörün önde gelen firmalarından Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eltes İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi satın aldı.

Ağaoğlu Ticaret Merkezi ulaşım bilgileri!

Ağaoğlu Ticaret Merkezi ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde, Foça Balık'ın ve Erguvan Barış Parkı'nın karşısında yükseliyor. Proje My Towerland projesinin yanında yer alıyor.

Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi!

Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi mağaza, ofis ve restoranlardan oluşuyor. Proje konum olarak Foça Balık'ın ve Erguvan Barış Parkı'nın karşısında, Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde yükseliyor.

Dereboyu Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi!

Dereboyu Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde yükseliyor. Detayları henüz netlik kazanmayan proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Ataşehir Ağaoğlu Ticaret Merkezi!

Ataşehir Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi ofis, restoran ve mağazalardan meydana geliyor. Detayları henüz belli olmayan proje İstanbul Ataşehir'de My Towerland projesinin yanında hayata geçirilecek.

Ağaoğlu Ticaret Merkezi nerede?

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Ağaoğlu Ticaret Merkezi ve ofis projesinin şantiyesi kuruldu. Detayları henüz netleşmeyen proje ticari konseptte geliştiriliyor. Peki Ağaoğlu Ticaret Merkezi nerede?

dereboyu Ağaoğlu Ticaret Merkezi Haberi

dereboyu Ağaoğlu Ticaret Merkezi

Detayları henüz belli olmayan Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi şantiyesi kuruldu. Proje İstanbul Ataşehir'e bağlı Küçükbakkalköy bölgesinde hayata geçirilecek.


Ağaoğlu İnşaat'ın yeni projesi olan Ağaoğlu Ticaret Merkezi ticari konseptte geliştiriliyor. My Towerland projesinin yanında yer alan proje ofis, restoranlar ve mağazalardan oluşacak. 


Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi konum olarak Foça Balık'ın ve  Erguvan Barış Parkı'nın karşısında, Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde bulunuyor. 



Ağaoğlu Ticaret Merkezi nerede?




Ağaoğlu Ticaret Merkezi iletişim

Tel: 444 6 777

Web: www.agaoglu.com.tr

Özge...