17 / 05 / 2024

dereköy yol yenileme çalışmaları

dereköy yol yenileme çalışmaları

Dereköy'deki çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar ve Yeniköy’den sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

O ilde 26 bin TL'den başlayan fiyatlarla 137 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Altıeylül Belediyesi, Çukurhüseyin, Tayyipler, Balıklı, Berekektli, Çamköy, Dallımandıra, Dereköy, Gökköy, Halalca, Hasan Basri Çantay, Konakpınar, Kutludüğün, Kuyualan, Kürse, Macarlar, Nergiz ve Selimiye mahallelerindeki 137 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Trabzon Şalpazarı'na 53 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Dereköy'de 53 yeni konut inşa edecek.

Başakşehir Badem 12'de 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Küçükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul İli Başakşehir ilçesi Hoşdere Mahallesi Dereköy çiftliğinde bulunan villayı 10 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Başakşehir Badem 11 Sitesi'nde 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Küçükçekmece İcra Dairesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköyçiftliği mevkii 303 ada 1 parselde yer alan villayı 10 milyon TL'ye satıyor...

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Karaman'da malzeme karşılığında yıkım ihalesi!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, Karaman Merkez Dereköy Mahallesi'nde yer alan yapılar için yıkım ihalesi düzenliyor.

Bina yenilemede Avrupa'nın gerisindeyiz!

Türkiye İMSAD Başkanı Erdoğan, "Ülkemizde binaları yıkıp yeniden yapmaktan binalarda güçlendirme-yenileme çalışmaları ihmal edildi, Avrupa’nın binaları yıkmadan yenileme kararlılığının çok gerisindeyiz" dedi...

Deniz GYO Hoşdere'deki gayrimenkulü 300 bin TL'ye satıyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköy mevkiinde yer alan gayrimenkulü 300 bin TL tutarından satılması için genel müdürlüğe yetki verdi...

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Deniz GYO Hoşdere'deki 3 gayrimenkulü satıyor!

Deniz GYO, KAP'ta Başakşehir Hoşdere Mahallesi, Dereköy Mevkiinde konumlu F-32-33-34 nolu gayrimenkulleri satacağını açıkladı..

Deniz GYO'dan 540 bin TL'lik gayrimenkul satışı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköy Mevkiinde konumlu F-35 ve F-36 nolu gayrimenkullerin satımı hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO Hoşdere'deki gayrimenkulünü 260 bin TL'ye sattı!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköy Mevkiinde yer alan gayrimenkulünü sattı. 

Deniz GYO Hoşdere'deki gayrimenkulünü 210 bin TL'ye sattı!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköy Mevkiinde konumlu gayrimenkul satımı hakkında açıklama yaptı.

dereköy yol yenileme çalışmaları Haberi

dereköy yol yenileme çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçeye örnek bir mahalle kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Ankara asfaltının ikiye böldüğü Kula’nın Dereköy mahallesinde yarım asırlık içmesuyu ve kanalizasyon hattının değişmesinin ardından Manaklar ve Yeniköy bağlısına kilit parke taş döşendi. Kula’ya örnek bir mahalle kazandırmak için yoğun çalışma yürüten Belediye ekipleri, mahalle merkezinde ise kilit parke yollar için temel çalışmalarına başlandı.


Dereköy, Diğer Mahallelere Örnek Olacak

Kula ilçe merkezinde olduğu gibi köylerde de alt ve üst yapı çalışmaları yürüttüklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile Kula’nın çehresini değiştirdiklerini ifade ederek ilçeye daha çok hizmet ve yatırım yapacaklarını söyledi. Başkan Tosun, “Dereköy mahallemize 11 bin 500 metre içme suyu hattı döşedik. Ana kanalizasyon hatlarını yeniledik. Terfi hattı kurduk. Sonrasında...