28 / 07 / 2024

deri ve kürk AVM

deri ve kürk AVM

Kuzu Deri Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Yılmaz, “Toptancı kaprisi çekmek istemiyorum. Konfeksiyona değil mağazalaşmaya ağırlık vereceğiz” dedi

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Türkiye'nin su ürünleri ihracatında çipura, levrek ve Türk somonu zirveye oturdu! Balık hal fiyat listesi 17 Ocak 2023

Rusya Federasyonu başta olmak üzere 96 ülkeye gerçekleştirilen su ürünleri ihracatı, geçen yıla oranla miktarda yüzde 4, değerde yüzde 17 arttı. Peki İstanbul Balık halinde çipura, levrek ve Türk somonu ne kadar? İşte detaylar...

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Marino Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Deri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marino Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Deri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kıraç tarafından kuruldu.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

DSR Gayrimenkul Kiralama Deri ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

DSR Gayrimenkul Kiralama Deri ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Işık tarafından kuruldu.

Kömbeli İnşaat Metal Deri ve Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kömbeli İnşaat Metal Deri ve Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsa Kömbeci tarafından kuruldu. 

Özbekistan'da Türk Dili ve Kültürü Merkezi açıldı!

Özbekistan'daki Alişir Nevai Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi'nde Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği tarafından donatılan Türk Dili ve Kültürü Merkezi hizmete açıldı.

Almanya'da Bergheim Camisi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Bergheim Camisi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. 

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Kırk İnşaat Sanayai ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırk İnşaat Sanayai ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Kırk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adana İnşaat Fuarı Türkiye ve Kıbrıs'ı bir araya getirdi!

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen Adana İnşaat ve Yapıda Yenilikler Fuarı Türk ve Kıbrıs heyetlerini bir araya topladı.

deri ve kürk AVM Haberi

deri ve kürk AVM

Kuzu Deri Antalya'ya sadece deri ve kürk ürünlerinin satılacağı bir alışveriş merkezi kuracak. Kuzu Deri Başkanı

Yılmaz, "Toptancı kaprisi çekmek istemiyorum. Konfeksiyona değil mağazalaşmaya ağırlık vereceğiz" dedi


Deri ve kürk sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Deri, 2015 sonuna kadar mağazalaşmaya gidecek. Halihazırda 5'i İstanbul'da 1'i Antalya'da olmak üzere 6 mağaza ile faaliyet gösteren firma, 6 milyon dolarlık yatırımla Antalya'da 5 bin metrekarelik alanda alışveriş merkezi kuracak. Antalya'ya gelen çoğunluğu Ruslar'dan oluşan turistleri hedefleyen firma, bu yatırımıyla 250 kişiye istihdam sağlayacak.


10 milyon dolar ihracattan


Dünya genelinde Rusya, Fransa, Amerika ve Kanada gibi ülkelerin de arasında olduğu 50'yi aşkın merkezde 400'ün üzerinde satış noktası bulunan firma, 2013 yılında Türkiye'de 12 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. 2011 yılında 12 milyon dolar ciro elde eden Kuzu Deri, bu rakamın...