16 / 05 / 2024

Derince belediyesi 2015 projeleri

Derince belediyesi 2015 projeleri

Faaliyet ve denetim komisyon raporunun onaylandığı Derince Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısına Başkan Bulut’un projeleri damgasını vurdu.

Kocaeli Derince'de 5 konut, 2 büro ve 9 arsa satılıyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Kocaeli Derince Belediyesi, Kocaeli ili, Derince ilçesinde yer alan 5 konut, 2 büro ve 9 arsa olmak üzere 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Derince Belediyesi'nden satılık 59 konut!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Derince ilçesi, Sopalı Mahallesi'nde yer alan 59 konutu satıyor...

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Kocaeli Derince'de 4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığı, Çenedağ Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Derince’de kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Derince Belediyesi'nce hayata geçirilen 418 daire ve 17 işyerinden meydana gelen Yenikent Mahallesi’nde bulunan kentsel dönüşümün başlangıcı olan Araptepe Konutları’nda inşaat hızla devam ediyor.

Derince Araptepe'deki dönüşüm projesi durduruldu!

Derince Belediyesi'nce ihalesi düzenlenen ve Derince Araptepe'de yapımına başlanan kentsel dönüşüm projesi izinsiz hafriyat çalışması yapıldığı nedeniyle Büyükşehir tarafından durduruldu.

Kocaeli Derince'de 4.6 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığı, Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi üzerinde bulunan iş yerini 10 yıllığına 4 milyon 600 bin TL'ye kiraya veriyor.

Derince İbni Sina Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı hedefleyen Derince Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan İbni Sina Mahalle Konağı açıldı...

Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiği Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde sona gelindi.

Kocaeli İshakçılar Spor Kompleksi inşaatı başladı!

İshakçılar halkından gelen talep üzerine burayı adeta bir spor üssü haline getirmeye kararlı olan Derince Belediyesi, ilk etapta spor kompleksi inşaatında çalışmalara başladı

Derince belediyesi 2015 projeleri Haberi

Derince belediyesi 2015 projeleri

Derince Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplik görevlerini İbrahim Eren ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. Toplam 10 maddenin görüşüldüğü toplantıda Bulut, ardı ardına projeler açıkladı. Derince’ye hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Bulut, “Biz ilçe halkımızın menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaptığımız rutin çalışmalar dışında artık vizyon projelerimizi de uygulamaya koyacağız. Bu bağlamda otoyol bağlantı ve liman entegrasyonu projemizin tamamlanması ile birlikte Derince limanına gidecek olan araçlar artık D-100’ü kullanmadan direk ulaşım sağlayacak. Mahallelerimizi birbirine bağlayan 20 metrelik yol ve viyadük projelerimiz tamamlandığı zaman bu da yine ulaşımımızı büyük oranda rahatlatacak” dedi.

ÇENESUYU MARKAMIZ BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Projeleri sinevizyon eşliğinde aktaran Başkan...