29 / 08 / 2024

Derince cami projesi

Derince cami projesi

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıttı. Derince Belediye Baştanı Ali Haydar Bulut"Derince cazibe merkezi olacak" dedi.

10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Derince ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ Derince projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Aydın Efeler'in konut, dükkan ve cami projesi mecliste!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan konut, dükkan ve cami projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların etrafındaki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'da başlatılan "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında devam eden yıkımlarla Ulu Cami ve çevresindeki çarşıların silüeti ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kiev cami projesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soydaşları için konut inşası projesi ve Kiev'de cami inşası projesi kapsamındaki çalışmaların sürdüğünü aktararak, bugün bu çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdiklerini dile getirdi.

Sivas Kale Projesi'nde yüzde 30 seviyesine ulaşıldı!

Sivas Belediyesi'nce Gök Medrese ile Ulu Cami'yi birleştirecek Kale Projesi çalışmasında yüzde 30 seviyesine gelindi.

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

Derince Araptepe'deki dönüşüm projesi yeniden başladı!

Derince Yenikent Mahallesi Araptepe bölgesinde ara verilen kentsel dönüşüm projesi gerekli yasal izinlerin alınmasıyla yeniden başladı.

Derince Araptepe'deki dönüşüm projesi durduruldu!

Derince Belediyesi'nce ihalesi düzenlenen ve Derince Araptepe'de yapımına başlanan kentsel dönüşüm projesi izinsiz hafriyat çalışması yapıldığı nedeniyle Büyükşehir tarafından durduruldu.

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Derince cami projesi Haberi

Derince cami projesi

İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle başkanları katıldı. 


Derince'nin altın projeleri AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıtan Derince Belediye Baştanı Ali Haydar Bulut"Derince cazibe merkezi olacak" dedi. 


Programa Başkan Bulut'un yanı sıra belediye başkan yardımcıları Nurettin Işık, Osman Ergin, Osman Dalkılıç, İlçe Başkanı İbrahim Şirin, muhtarlar, meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı. Göreve geldikleri günden bu yana bir yılı geride bıraktıklarını aktaran Başkan Bulut, "Beş yıl uzun bir süreç değil. Onun için bir yandan proje çalışmalarımızı yürütürken bir yandan da mahallelerimizdeki rutin çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 


"ÇOCUKLARIMIZA HİZMET EDECEĞİZ" 


Gerçekleşen toplantıda projeleri tanıtan Başkan Bulut, insanların daha rahat edebileceği, dinlenebileceği bir ortam hazırlama noktasmda Şelale Projemizi hizmete sunmak istiyoruz. Kent Meydanı'...