05 / 05 / 2024

Derince Engin caddesi yenileme çalışmaları

Derince Engin caddesi yenileme çalışmaları

Derince Belediyesi ekipleri gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde hemen hemen her cadde ve sokakta altyapı ve üstyapı düzenlemeleri yaparak yolları yenilemeye devam ediyor.

Kocaeli Derince'de 4.6 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığı, Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi üzerinde bulunan iş yerini 10 yıllığına 4 milyon 600 bin TL'ye kiraya veriyor.

Kocaeli Derince NATO Caddesi yenileniyor!

Derince’de çalışma gerçekleştiren Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezinden de geçerek doğu-batı yönlü uzanan en önemli ulaşım güzergâhlarından olan NATO Caddesi’ni yenileme çalışması yapılıyor.

Kocaeli Derince Hürriyet Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derince mevkiinde çalışması yapılıyor.

Yelkent İnşaat, Derince'deki 508 konutluk projesini tanıttı!

Kocaeli Derince Belediyesi'nin Yenikent Mahallesi'nde bulunan 25 dönümlük arsasını 25 milyon liraya Yelkent İnşaat firmasının sahibi Engin Koyun satın almıştı. Koyun, bu arsaya 508 adet lüks konut yapacak.

Yelkent İnşaat'tan Derince'ye 545 konutluk proje!

Derince Belediyesi’ne ait 25 dönümlük arsayı 25 milyon liraya satın alan Engin Koyun, bu arsa üzerinde 545 adet lüks konut yapacak. Engin Koyun, satın aldığı arsa üzerinde yapacak 600’e yakın lüks konutların projelerini tamamladı.

Kocaeli Derince ve Körfez’de yollar yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince ve Körfez İlçelerinde yol bakım ve onarım için ihale yapıldı. Bozulan Derince Çavdar Caddesi ve Körfez Seyda Caddelerinde bakım ve onarım yapılacak.

Derince Engin caddesi yenileniyor!

Derince Belediyesi ekipleri gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde hemen hemen her cadde ve sokakta altyapı ve üstyapı düzenlemeleri yaparak yolları yenilemeye devam ediyor.

Engin Kılıç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Kılıç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Kılıç tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Gürpınar Caddesi'nde kuruldu.

Derince İstiklal Caddesi yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yolları elden geçiriyor. Bu kapsamda Derince’de yer alan İstiklal Caddesi yenilendi. Çenedağ Mahallesi’ne D-100 üzerinden ulaşım sağlayan İstiklal Caddesi yan yol olarak hizmet veriyor.

Derince Piri Reis Caddesi asfaltlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yolların altyapılarını elden geçirerek, yenilmeye devam ediyor. Çalışmalarını Derince’de sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Piri Reis Caddesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.

Derince Bartu Caddesi asfaltlama çalışmaları tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Derince’nin Bartu Caddesi’nde asfalt çalışmasını tamamladı. Bartu Caddesi yapılan çalışmayla tamamen yenilendi.

Engin Yıldırım: İstiklal Caddesi bir AVM gibi yönetilmelidir!

Alışveriş deyince akla ilk gelen yerlerden biri de Beyoğlu'nun İstiklal Caddesi'dir. Gezi parkı olaylarından sonra İstiklal Caddesi artık bir alışveriş merkezi olma özelliğini kaybeder mi?...

Kocaeli Miralay Mümtaz Caddesi'nde yol çalışmaları sona eriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gültepe Miralay Mümtaz Caddesi’nde gerçekleştirdiği yol çalışmasında sona gelindi. Şehrin batısından Umuttepe Kampüsü’ne ulaşımda en önemli güzergâh olan yol genişletildi.

Derince Engin caddesi yenileme çalışmaları Haberi

Derince Engin caddesi yenileme çalışmaları


Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında Engin Caddesi’nde hummalı bir çalışma yapıyor


Derince Belediyesi ekipleri gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde hemen hemen her cadde ve sokakta altyapı ve üstyapı düzenlemeleri yaparak yolları yenilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz iki yıllık süreç içerisinde 82 bin ton asfalt serimi yapan ekipler, bunun yanında 6 bin 130 metre kanalizasyon hattı, 6 bin 866 metre içme suyu hattı, bin 593 metre yağmur suyu hattı ve dere ıslahı çalışmaları ile vatandaşlara en güzel şekilde hizmet vermeye devam ediyor.


ALTYAPI ÇALIŞMALARI  

Cadde ve sokaklarda yoğun bir mesai harcayan belediye ekipleri, Engin Caddesi ile İstiklal Caddesi’nin kesiştiği noktada bir takım düzenlemeler yapıyor. İSU ile yapılan ortak çalışmalar çerçevesinde caddede, ilk etapta altyapı yenileme işlemi gerçekleştiriliyor....