27 / 04 / 2024

Derince ihalesi

Derince ihalesi

TCDD'ye ait Derince limanı, 39 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek. Geçici teminat bedeli 25 milyon dolar olan ihalede, son teklif verme tarihi 28 Mayıs 2014 olarak belirlendi.

Kocaeli Derince'de 5 konut, 2 büro ve 9 arsa satılıyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Kocaeli Derince Belediyesi, Kocaeli ili, Derince ilçesinde yer alan 5 konut, 2 büro ve 9 arsa olmak üzere 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Kocaeli Derince Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli, Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İş (E- İhale) ihalesi 17 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Derince Araptepe'deki dönüşüm projesi durduruldu!

Derince Belediyesi'nce ihalesi düzenlenen ve Derince Araptepe'de yapımına başlanan kentsel dönüşüm projesi izinsiz hafriyat çalışması yapıldığı nedeniyle Büyükşehir tarafından durduruldu.

Derince'de 125.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Derince'de 2.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek...

Emlak Konut, Kocaeli Derince projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Derince Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi kapsamında inşa etmeyi planladığı projeyi tasfiye etti...

Derince Askeri Hastanesi'nin yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir’e devredilen Derince Askeri Hastane’nin boşaltılan binasının yıkım ihalesi gerçekleşti.

Derince Piri Reis Kültür Merkezi'nin ihalesi 3 Mayıs'ta!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un, “İlçemizin prestij projesi” dediği Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın ihalesi 3 Mayıs’ta yapılacak.

Derince Çavuşlu İshakçılar Mahallesi'nin üst yapısı yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Derince Çavuşlu İshakçılar Mahallesi üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı.

TOKİ Kocaeli Derince Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli Derince'de inşa edilecek 138 konut, 1 cami, 1 ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 23 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

TOKİ Kocaeli Derince 138 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 138 konut, +2 kapıcı dairesi, 1 camii ve 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Derince 138 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 138 konut, +2 kapıcı dairesi, 1 camii ve 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

Derince ihalesi Haberi

Derince ihalesi

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait Derince Limanı, 39 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığının ihale ilanı, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, 28 Mayıs 2014 saat 17.00'ye kadar teklif verilebilecek ihalede, geçici teminat bedeli 25 milyon dolar olarak belirlendi. İhale dokümanının 20 bin liraya satışa sunulduğu ihale, pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla ihale, açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.


İhaleye Türk ve yabancı tüzel kişilerle ortak girişim grupları katılabilecek ancak 1926 tarihli ve 815 sayılı Türkiye Sahillerinde Nakliyatı Bahriye (Kabotaj) ve Limanlarla Kara Suları Dahilinde İcrayı San'at ve Ticaret Hakkında Kanunu ile ilgili diğer mevzuatın pilotaj ve römorkaj hizmetlerine ilişkin hükümlerinin göz önünde bulundurulması gerekecek. Yatırım fonları,...