28 / 04 / 2024

Derince teklif

Derince teklif

TCDD'ye ait Derince limanı, 39 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek. Geçici teminat bedeli 25 milyon dolar olan ihalede, son teklif verme tarihi 28 Mayıs 2014 olarak belirlendi.

Derince'de kültür merkezi ve restoran ihalesine 3 teklif geldi!

Derince Belediyesi’nin prestij projesi olan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant tesislerinin yapımıyla ilgili ihalede dün teklifler alındı. Derince Belediyesi’ndeki ihaleye, üç firma teklif verdi.

İzmit İsmetpaşa Stadyumu arsasına en yüksek teklif kimden?

İzmit İsmetpaşa Stadyumu'nun bulunduğu arsa üzerine AVM ve konut projesi hayata geçirecek firma belli oldu. Emlak Konut GYO A.Ş.'nin Kocaeli Derince arsa ihalesinin ilk oturumunda en yüksek teklif 20 milyon TL...

Derince Limanı'na 543 milyon dolarlık teklif!

Derince Limanı'nın 39 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemi ile özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi, 543 milyon dolarla Safi Katı Yakıt Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Derince Limanı'na 543 milyon dolarlık teklif!

Derince Limanı’nın 39 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemi ile özelleştirme ihalesinde en yüksek teklif, 543 milyon dolarla Safi Katı Yakıt Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından verildi.

Derince Limanının özelleştirme ihalesine 3 firma teklif verdi!

Derince Limanının 39 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirme ihalesine katılmak üzere Yılport Holding AŞ, Kumport Liman Hizmetleri ve Lojistik Sanayi ve Ticaret AŞ, Safi Katı Yakıt Sanayi ve Ticaret AŞ teklif verdi...

Derince Limanı ihalesinin son teklif verme tarihi 28 Mayıs!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, TCDD’ye ait Derince Limanı’nı 39 yıl süreyle işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirmek için yeniden ihaleye çıkıyor. İhalede teklif verme tarihi 28 Mayıs, geçici teminat bedeli ise 25 milyon TL olarak belirlendi.

Derince'de son teklif tarihi 28 Mayıs!

TCDD'ye ait Derince limanı, 39 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek. Geçici teminat bedeli 25 milyon dolar olan ihalede, son teklif verme tarihi 28 Mayıs 2014 olarak belirlendi.

Derince Limanı için bu ay yeniden ihaleye çıkılıyor!

TCDD'ye ait Kocaeli Derince Limanı'nın 36 yıllığına işletme hakkı devri ihalesi, başlangıç tutarı 516 milyon dolar olarak belirlenen açık artırma turunda katılımcıların teklif vermemesi nedeniyle iptal edilmişti.

Derince Limanı ihalesi iptal edildi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarına (TCDD) ait Kocaeli Derince Limanı'nın 36 yıl süreyle 'işletme hakkının verilmesi' yöntemi ile özelleştirme ihalesine teklif veren 6 firmanın ihaleden çekilmesi üzerine ihale iptal edildi.

Derince Limanı'na teklif yok!

Derince Limanı' nın 36 yıl süreyle “ işletme hakkının verilmesi ” yöntemi ile özelleştirme ihalesi nin açık artırım turunda, katılan 3 firma da teklif vermedi.

Derince Limanı için devler bugün yarışacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından ihaleye çıkarılan Kocaeli Derince Limanı için nihai pazarlık görüşmeleri bugün yapılacak. Derince Limanı 'nın özelleştirme ihalesinde, 6 şirket teklif vermişti

Derince Limanı için 6 şirket teklif verdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca 2004 yılından bu yana özelleştirilmesi planlanan Derince Limanının işletme haklarının 36 yıllığına devriyle ilgili ihalesinde teklif verme süresi sona erdi. Derince Limanı için 6 şirketin teklif verdiği öğrenildi.

Derince Limanı için teklif veren 6 firma açıklandı!

Özelleştirme Dairesi Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne ait Derince Limanı’nın 36 yıl süreyle “işletme hakkının verilmesi” yöntemiyle özelleştirme ihalesine katılmak üzere teklif veren firmaları açıkladı...

Derince teklif Haberi

Derince teklif

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait Derince Limanı, 39 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığının ihale ilanı, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, 28 Mayıs 2014 saat 17.00'ye kadar teklif verilebilecek ihalede, geçici teminat bedeli 25 milyon dolar olarak belirlendi. İhale dokümanının 20 bin liraya satışa sunulduğu ihale, pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla ihale, açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.


İhaleye Türk ve yabancı tüzel kişilerle ortak girişim grupları katılabilecek ancak 1926 tarihli ve 815 sayılı Türkiye Sahillerinde Nakliyatı Bahriye (Kabotaj) ve Limanlarla Kara Suları Dahilinde İcrayı San'at ve Ticaret Hakkında Kanunu ile ilgili diğer mevzuatın pilotaj ve römorkaj hizmetlerine ilişkin hükümlerinin göz önünde bulundurulması gerekecek. Yatırım fonları,...