15 / 05 / 2024

Derinkuyu jeolojik zemin etüt çalışmaları başladımı

Derinkuyu jeolojik zemin etüt çalışmaları başladımı

Yer teslimi için Antaş Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Aslan, İller Bankası teknik uzmanları Abdulkadir Benli ve Bülent Üzeltürk, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı’yı makamında ziyaret etti

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması işi ihalesi 6 Aralık 2018'de gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Burdur ve İzmir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik ve Jeoteknik Etüt Raporları Hazırlanması İşleri ile Bursa İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 2 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Burdur ve İzmir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik ve Jeoteknik Etüt Raporları Hazırlanması İşleri ile Bursa İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 13 Kasım 2018 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 2 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Isparta ve Tekirdağ İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Türkiye Genelinde İdaremizce Belirlenecek İl veya İllerde Paleosismik Çalışma Yapılması İşi (Elektronik İhale) ihalesi yarın saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir zemin etüd raporu ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılıyor. 

TOKİ Eskişehir'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi ihalesi 17 Nisan 2018 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 3 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

İzmir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Edirne ve Denizli İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 3 ilde zemin etüd raporu hazırlatacak!

İzmir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Edirne ve Denizli İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 8 Şubat 2018 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Durusnbey OSB için zemin etüdü yapıldı!

Balıkesir Dursunbey ilçesi Akbaşlar Bölgesinde kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi için İmar planına esas jeolojik ve jeoteknik zemin etüdü çalışması da başladı.

Kula Devlet Hastanesi için çalışmalar sürüyor!

Kula ilçesinde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için jeolojik etüt çalışması başlatıldı. Kula 4 Eylül Mahallesi TOKİ evleri yanında yeni devlet hastanesinin jeolojik zemin etütleri için sondaj çalışmaları başlatıldı.

Fuar İzmir'in jeoteknik ve jeolojik zemin etüdü yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de 330 dönüm arazi üzerine yaklaşık 400 milyon lira harcayarak hizmete aldığı Fuar İzmir'in jeoteknik ve jeolojik zemin etüdlerinin yapılmadığı iddiaları doğru çıktı.

Derinkuyu jeolojik zemin etüt çalışmaları başladımı Haberi

Derinkuyu jeolojik zemin etüt çalışmaları başladımı

Derinkuyu Belediyesi ve İller Bankası işbirliğiyle ilçe imar planına esas olmak üzere ihale edilen jeolojik - jeoteknik zemin etüdü başladı. Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, söz konusu çalışma için yoğun gayret gösterdiklerini belirterek, "İller Bankasından yüzde 50 hibeli yeni imar planına temel oluşturacak jeolojik jeoteknik etüt yapımına başlanmıştır. İlçemiz halkına hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Firmanın zemin etüdü çalışma işini 26 bin lira maliyetle üç ay içinde bitirmesi...