22 / 05 / 2024

Derviş Çağul

Derviş Çağul

Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derviş Çağul, Yunus Çağul tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi Fatih'te 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Çelik tarafından açıldı.

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 8 milyon TL yatırım bedeli ile Derviş Erdoğmuş tarafından açıldı.

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan açıklama geldi!

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu "Hedeflediğimiz düşük enflasyon ortamının sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışı için bir önkoşul olduğunun farkındayım" dedi. Kavcıoğlu ayrıca "Politika faizini enflasyon üzerinde bir düzeyde oluşturmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kuteybe Dervişoğlu tarafından açıldı. 

KCK Turizm İnşaat Makina Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KCK Turizm İnşaat Makina Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kuşçul tarafından kuruldu.

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde hayata geçirilen ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Ümraniye Kaymakamı'ndan göçük açıklaması!

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede meydana gelen göçükle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Yuşa Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuşa Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Özoğul tarafından kuruldu. 

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi, Maksut Refik Dönmezler Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Yenibosna'da açıldı.

İdo Tatlıses ve Derya Tuna Maslak 42′de restoran açacak!

Derya Tuna ve İdo Ocak ayında işletmesini yaptıkları mekanı kapatmak zorunda kalmıştı. Yeni bir mekan arayışına çıkan ikili, yönlerini Maslak’a çevirmiş. Edinilen bilgiye göre anne oğul, restoranı Maslak 42′de açmayı düşünüyorlar.

TİKA, Karadağ Ali Paşa Hamamı'nı restore ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Karadağ'ın Ulçin kentindeki Osmanlı döneminden kalan tarihi Ali Paşa Hamamı'nın restorasyonu çerçevesinde ilgili taraflarla işbirliği protokolü imzaladı.

Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AKP İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışını yaptı.

Derviş Çağul Haberi

Derviş Çağul

Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derviş Çağul, Yunus Çağul tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Ağustos'ta kuruldu. Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sermayesinden 10 bin TL'lik hisse Derviş Çağul'a ve diğer 10 bin TL'lik hisse Yunus Çağul'a ait. 


Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletlerpark ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultanbeyli, Orhangazi Mahallesi, Ezgi Sokak,...