28 / 07 / 2024

Derya Bekiroğlu

Derya Bekiroğlu

Bekiroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derya Bekiroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Tevfik Erdönmez Caddesi'nde kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ümit Cemaloğlu tarafından kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Ormos Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ormos Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Derya Dostoğlu, Uğur Özer ve Yosi Amon ortaklığında kuruldu.

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic Şirketi Bağcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Bekiroğlu tarafından kuruldu.

Km Taahhüt Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Km Taahhüt Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Bekiroğlu tarafından kuruldu.

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sami Küçükbekir tarafından kuruldu. 

Nade Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Nade Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi 795 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Emre Tüfekçioğlu, Yusuf Ermen Tüfekçioğlu ve Derya Katipoğlu imzasıyla kuruldu.

Per Se Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Per Se Mimarlık Limited Şirketi bugün Ali Derya Dostoğlu ve Uğur Özer ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de kuruldu.

Proje360 Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Proje360 Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi, Başak Berker Bekiroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Rumi Bekiroğlu: Boğazkale'de turizm için destek vermeye hazırız!

Boğazkale Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verildi. Davette konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, "Turizmin ilçede gelişmesi için ellerinden gelen film katkıyı sunmaya hazırız. " dedi.

Bekiroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekiroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derya Bekiroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Tevfik Erdönmez Caddesi'nde kuruldu.

Derya Bekiroğlu Haberi

Derya Bekiroğlu

Bekiroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derya Bekiroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Bekiroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...