05 / 07 / 2024

Design Erkan Kalaycı Mühendislik adres 

Design Erkan Kalaycı Mühendislik adres 

Design Erkan Kalaycı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kalaycı tarafından kuruldu.

Design Erkan Kalaycı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Erkan Kalaycı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kalaycı tarafından kuruldu.

Kale Seramik'in Crate serisi A Design Award 2015 tasarım ödülü aldı!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

BG Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BG Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayça Bildik, Özge Bildik, Burhan Enes Gizli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

Mozaik Design Ankara'da showroom açacak!

Ünlü işadamlarının ofislerini döşeyen Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan, “Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor” dedi.

Erkan Gökçe Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Gökçe Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Çekmeköy Cumhuriyet Mahallesi'nde, Erkan Gökçe Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bun Design 12 mağaza daha açmayı planlıyor!

Şu anda 24 mağazası bulunan ve franchising yolu 12 mağaza daha açmayı planlayan Bun Design da bu yıl geniş bir yenilenme hareketine başladı. Bun Design 12 mağaza daha açmayı planlıyor.

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Fatih'te, Erkan Adıyaman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Derin Design Ankara'da ilk mağazasını açtı!

Ulusal ve uluslararası platformda önemli başarılara imza atan Derin Design, Ankara’da açılan ilk mağazası ile modern mobilya tasarımı ve üretimi alanındaki başarılarını başkente taşıyor.

İF Design Awards’dan Seranit Grup’a 5 ödül birden!

Seranit Grup çok önemli bir başarıya imza atarak dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan iF Design Awards’a damgasını vurdu. İF Design Awards’dan Seranit Grup’a 5 ödül birden...

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna Erkan Aydoğdu atandı!

Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna atanan Erkan Aydoğdu göreve başladı.

Good Design ödüllerini Arçelik aldı!

Beko Çamaşır Makinesi,Grundig Gardırop Tipi Buzdolabı, Leisure Fırın,Cast Ankastre Fırın,Cast Ankastre Ocak ödül alan tasarımlardan 1950 yılında başlayan Good Design Awards,yenilikçi ürün ve grafik tasarımları ödüllendiren dünya çapında bir program.

Arçelik Good Design'da 13 ödül aldı!

Arçelik açıklamasına göre, Chicago Athenaeum Mimari ve Tasarım Müzesi ve Metropolitan Arts Press Ltd. Müze'nin her yıl düzenlediği Good Design Ödülleri'nde ödül alan ürünler ve grafikler, Müze'nin Kalıcı Tasarım Koleksiyonuna dahil ediliyor.

Design Erkan Kalaycı Mühendislik adres  Haberi

Design Erkan Kalaycı Mühendislik adres 

Design Erkan Kalaycı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kalaycı tarafından kuruldu.

Design Erkan Kalaycı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
AMAÇ VE KONU 1-Şirket amaç ve konusu ile ilgili her türlü ürünlerin endüstriyel tasarımlarını yapmak,yaptırmak ve mühendislik danışmanlık hizmetini vermek 2-Her türlü prototip,maket imalatı yapmak,yaptırmak mühendislik ve danışmanlık hizmeti vermek 3-Şirket amaç ve konusu ile ilgili her türlü grafik,reklam,tasarım hizmetlerini vermek ve verdirmek. 4. Her türlü plastik ve metal kalıp imalat, ithalat, ihracat ve toptan satışını yapmak ve bu konuda tasarımı araştırma, geliştirme ve yenilik ve teknoloji üretimi yapmak. 5. Her türlü kesici takım ve plastik malzemeleri imalat, ithalat, ihracat ve toptan satışını yapmak veya yaptırmak 6. Her türlü...