02 / 05 / 2024

Design ID RENAISSANCE

Design ID RENAISSANCE

HannaHome’un temsilcisi olduğu dünyaca ünlü duvar kağıdı markası Design ID, yeni koleksiyonları “RELIEVO”, “RENAISSANCE”ve “BEAUX ARTS” ile tarihi dokulardan ilham alan desen çeşitlerini tanıttı...

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Renda Helin Design, Londra'dan 2 ödülle döndü!

Renda Helin Design & Interiors, European Property Awards 2016-2017 kapsamında, 5 Star derecesiyle Türkiye ve Avrupa birinciliği ödülüne ve “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

İki Design Group’a Avrupa’dan dokuz ödül daha!

Şimdiye kadar aldığı ödüller ve uluslararası arenadaki başarılı projeleri ile Avrupa’nın tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan büyük başarıyla döndü.

Ayşen Örek Design Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşen Örek Design Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ayşen Gülbin Örek ve Armağan Can ortaklığında 30 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

33. Kat Luxury Forward Design Exhibition, Çiftçi Towers'ta düzenlenecek!

Çiftçi Towers, Ekim ayında başlayacağı çok özel etkinliklerle, konseptini ve yaşam tarzını ortaya koyacak. Poltrona Frau ve Baccarat gibi dünya markalarının yer aldığı "33. Kat Luxury Forward Design Exhibition"da, lüks ve tasarım bir araya gelecek. İş, kültür ve sanat dünyası 33. Kat'ta buluşacak.

Studio 900 Design, Avrupa estetiğini ofis konseptine yansıtıyor!

Studio 900 Design, eğitimlerini Floransa’da alan İtalyan-Türk ikilisi Vincenzo Savastano ve Gökçe Nur Karaaslan’ın iç mimari ve moda sektöründen gelen birikimlerini buluşturduğu, iç tasarımdan erkek modasına uzanan yeni bir kreatİf ofis konsepti...

TT&M Design Consultants mimaride özgün projeler üretiyor!

Mimaride, fonksiyonel, ergonomik ürün ve çözümlerle birlikte özgün projeler üretebilmek giderek önem kazanıyor. TT&M Design Consultants çalışma ve yaşam alanlarında mimari danışmanlık ve uygulama hizmeti veren şirket, müşterilerine çağdaş çözümler sunuyor.

Bien, International Design Awards’tan 3 ödül aldı!

2007 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleşen Uluslararası Tasarım Ödülleri ‘’International Design Awards’’ (IDA) açıklandı. 16 Haziran’da Los Angeles’ta bir araya gelen jüri üyeleri titizlikle seçimlerini yaptı.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, dünyanın en çok ilgi gören tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüle layık görüldü.

Carre Design Manavgat'ta açıldı!

Gökçe ve Tuğçe Durmaz kardeşlere ait Carre Design adlı mimari ve iç mimari tasarım üzerine hizmet verecek olan ofis düzenlenen tören ile açıldı.

Design ID RENAISSANCE Haberi

Design ID RENAISSANCE


HannaHome’un temsilcisi olduğu dünyaca ünlü duvar kağıdımarkası Design ID, Barok, Rokoko, Rönesans dönemi mimarisi, kabartma ve oymasanat eserlerinden ilham alarak yarattığı yeni koleksiyonları “RELIEVO”,“RENAISSANCE” ve “BEAUX ARTS”  ile günümüz mekanlarına geçmişin dokularını getiriyor. İsmini ve desen etkilerini, sanat tarihinde iz bırakmış akım ve stillerden alan koleksiyonlar, klasikt asarımların elegan geleneksel çizgisini, modern bir bakış açısı ile yorumlayarak günümüz yaşantısında yeniden restore ediyor.

Adını ,sanat literatüründe İtalyanca hafif kabartma anlamına gelen relievo sözcüğünden alan RELIEVO koleksiyonunda yer alan desenler, 3 boyut etkisi ile dikkat çekerken, desenlerin işlendiği dokular ise doğada yer alan 4 farklı materyal dokusundan esinlenerek oluşturulmuş; toprak ve rüzgarın hassasiyetle şekil verdiği kireçtaşı, doğanın güzelliğinin dingin yansımasını ışıltılarla birleştiren huş ağacı, zarafet ve asaleti ile mermer ve benzersiz soğuk...