02 / 05 / 2024

Design ID yeni koleksiyanları RELIEVO

Design ID yeni koleksiyanları RELIEVO

HannaHome’un temsilcisi olduğu dünyaca ünlü duvar kağıdı markası Design ID, yeni koleksiyonları “RELIEVO”, “RENAISSANCE”ve “BEAUX ARTS” ile tarihi dokulardan ilham alan desen çeşitlerini tanıttı...

Volkswagen Yeni Amarok ve ID. BUZZ Cargo ne zaman Türkiye’ye geliyor? İşte 22 Eylül 2022 Wolksvagen fiyat listesi

Volkswagen Ticari Araç, ID. BUZZ Cargo ve Yeni Amarok modellerini IAA Transportation 2022’de ilk kez tanıttı. ID. BUZZ Cargo Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY) jürisince 2023 Uluslararası Yılın Ticari Aracı ödülüne layık görüldü. Peki bu iki model Türkiye’ye ye ne zaman geliyor ve halen satışta

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Sabri Paşayiğit yeni şirket kurdu!

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

HOM Design Center İçten Konuşmalar etkinliği düzenlendi!

Eroğlu Yapı’nın karma projesi Skyland İstanbul bünyesinde bulunan, tasarım dünyasının yeni merkezi HOM Design Center’ın ev sahipliğini yaptığı “İçten Konuşmalar” etkinlik serisinin üçüncüsü düzenlendi. 

HOM Design Center mağazaları!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi olan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center'da hangi mağazalar var?

HOM Design Center açıldı!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center kapılarını açtı.

Mimar Murat Kader'den yeni şirket!

İKİ Design Group'un kurucu ortağı Mimar Murat Kader bugün yeni şirket daha kurdu. 

İki Design Group 2017’de 14 yeni projeye başladı!

İki Design Group ortağı mimar Murat Kader, 2017’de 14 yeni projeye başladı. Murat Kader, İstanbul'da birçok kentsel dönüşüm projesinde yer aldıklarını dile getirdi.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Hom Design Center 2017'de açılacak!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi Hom Design Center, Gastro Court alanında 25’i aşkın gastronomi markası olmak üzere toplam 100’ün üzerinde mağazaya sahip olacak.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Design ID yeni koleksiyanları RELIEVO Haberi

Design ID yeni koleksiyanları RELIEVO


HannaHome’un temsilcisi olduğu dünyaca ünlü duvar kağıdımarkası Design ID, Barok, Rokoko, Rönesans dönemi mimarisi, kabartma ve oymasanat eserlerinden ilham alarak yarattığı yeni koleksiyonları “RELIEVO”,“RENAISSANCE” ve “BEAUX ARTS”  ile günümüz mekanlarına geçmişin dokularını getiriyor. İsmini ve desen etkilerini, sanat tarihinde iz bırakmış akım ve stillerden alan koleksiyonlar, klasikt asarımların elegan geleneksel çizgisini, modern bir bakış açısı ile yorumlayarak günümüz yaşantısında yeniden restore ediyor.

Adını ,sanat literatüründe İtalyanca hafif kabartma anlamına gelen relievo sözcüğünden alan RELIEVO koleksiyonunda yer alan desenler, 3 boyut etkisi ile dikkat çekerken, desenlerin işlendiği dokular ise doğada yer alan 4 farklı materyal dokusundan esinlenerek oluşturulmuş; toprak ve rüzgarın hassasiyetle şekil verdiği kireçtaşı, doğanın güzelliğinin dingin yansımasını ışıltılarla birleştiren huş ağacı, zarafet ve asaleti ile mermer ve benzersiz soğuk...