13 / 05 / 2024

Destinazione Italia

Destinazione Italia

İtalya Hükümeti’nin yabancı yatırımları çekmek amacıyla yürürlüğe koyduğu Destinazione Italia (Hedef İtalya) adlı programın tanıtımı amacıyla, 16 Nisan 2014 Çarşamba günü, İstanbul’da Venedik Sarayı’nda bir etkinlik düzenlenecek.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

Edilcuoghi, Palazzi koleksiyonunu hayata geçirdi!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, ‘Palazzi’ koleksiyonunu hayata geçirdi. Nostaljik dokunuş ve zarif detaylara sahip koleksiyon ile romantik mekanlar yaratıyor.

Edilgres, K-Greige ile mermerin şıklığına vurgu yapıyor!

Kale Italia’nın prestijli markası Edilgres, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisini, İtalyan dokunuşu ile evinize getiriyor.

Edilcuoghi Palazzi ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, nostaljik dokunuş ve zarif detaylarla hayata geçirdiği ‘Palazzi’ koleksiyonu ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor.

Natuzzi İtalia, Fatih Kıral Mobilya öncülüğünde görücüye çıkıyor!

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.

Edilgres Palazzi serisi ile banyolarda şık ambiyanslar!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilgres, estetik dokunuş ve elegan detaylarla hayata geçirdiği yeni serisi Palazzi ile banyolarda şık ambiyanslar yaratıyor.

Edilcuoghi, K-Greige serisi ile mekanlarda farkındalık yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli markası Edilcuoghi, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisi ile evinizde eşsiz bir atmosfer yaratıyor. K-Greige, yüzeyine ayırt edici özelliğini kazandıran gri rengi sayesinde mekanlarda farkındalık yaratıyor.

B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri Türkiye'de!

Kalitesi ve tasarımlarıyla farklılaşan dünya markaları B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de beğeniye sunulmaya başladı.

Maçka ve Zorlu Center'da iki yeni restoran açılıyor!

iki yeni restoranda: Maçka'da La Petite Maison ve Zorlu Center' da Ristorante Italia di Massimo Bottura Izgara jumbo karides'da yemekler paylaşmak için, ortaya geliyor.

Destinazione Italia programının tanıtımı 16 Nisan'da Venedik Sarayı'nda yapılacak!

İtalya Hükümeti’nin yabancı yatırımları çekmek amacıyla yürürlüğe koyduğu Destinazione Italia (Hedef İtalya) adlı programın tanıtımı amacıyla, 16 Nisan 2014 Çarşamba günü, İstanbul’da Venedik Sarayı’nda bir etkinlik düzenlenecek.

Hotel Italia'da Nostra Signora sanatçıları sergi açıyor!

Tomtom Mahallesi'nde unutulmuş mekân olan 'Hotel Italia' yeniden canlandırılıyor. Nostra Signora sanatçılarının eserlerinin sergileneceği proje, ‘Hotel Italia’ adıyla 10 Eylül-29 Eylül 2013 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek...

Kale Italia Genel Müdürlüğü’ne Paolo Cavallacci atandı!

Türk seramik sektörünün öncü kuruluşu Kale Grubu’nun İtalya’daki yatırımı Kale Italia’nın Genel Müdürlüğü görevine Paolo Cavallacci atandı...

Kale doğal görünümlü seramiklerini Yapı Fuarı'nda sergileyecek!

Kale Grubu; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale Italia şirketinin Edilcuoghi ve Edilgres markalı yeni ürünlerini, 36. Uluslararası Yapı Fuarı’nda tüketicilerle buluşturuyor...

Destinazione Italia Haberi

Destinazione Italia


Türk şirketlerine İtalya'ya yatırım yapmaları için 16 Nisan'da Venedik Sarayı'nda 100 milyon euronun üzerinde somut yatırım fırsatları tanıtılacak


İtalya Hükümeti’nin yabancı yatırımları çekmek ve işletmelerin rekabetçiliğini artırmak amacıyla yürürlüğe koyduğu Destinazione Italia (Hedef İtalya) adlı programın tanıtımı amacıyla, 16 Nisan 2014 Çarşamba günü, İstanbul’da Venedik Sarayı’nda bir etkinlik düzenlenecek. Ankara İtalya Büyükelçiliği’nin Invitalia, DEİK ve Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı’yla işbirliği ile düzenlenecek etkinlikte, vergiden istihdama, adaletten araştırmaya, yurtdışı ağların güçlendirilmesinden İtalya’nın itibarının iyileştirilmesine kadar pek çok konu ele alınacak. Etkinlikte 100 milyon euronun üzerindeki somut yatırım fırsatları da tanıtılacak. 


Etkinlik öncesi açıklamalarda bulunan DEİK Türk İtalyan İş Konseyi Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Türkiye ve İtalya’nın Akdeniz havzasında yer alan iki güçlü ekonomi ve iki önemli ortak olduğunu söyledi. İtalya’nın Türkiye’nin en çok ihracat...