09 / 05 / 2024

Develi Belediyesi 2016 yenileme

Develi Belediyesi 2016 yenileme

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin alt yapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan mahalle ve caddelerdeki asfaltlama çalışmaları kışın soğuk havasına rağmen devam ediyor.

Develi Belediyesi'nden büyük fırsat! Kayseri'de 4 arsa ve tarla satıyor!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 4 adet arsa ve 1 adet tarlayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Kayseri Develi'deki metruk evler tek tek yıkılıyor!

Kayseri Develi Belediyesi ekiplerince Camikebir, M. Asım Köksal ve Sindelhöyük Mahallelerinde bulunan riskli ve metruk binaların yıkımı devam ediyor.

TOKİ Develi 2. Etap Konutları'nın kura çekilişi yapıldı!

TOKİ ile Develi Belediyesi'nin ortaklığında inşa edilen TOKİ Develi 2. Etap Konutları'nın kura çekilişi yapıldı...

TOKİ Kayseri Develi kura yeri!

TOKİ Kayseri Develi kura yeri bilgisi haberimizde yer alıyor. Kayseri Develi Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde inşa edilen projede toplamda 129 adet daire yer alıyor.

Develi Kayseri kura çekimi 13 Ekim!

TOKİ ile Develi Belediyesi ortaklığında inşa edilen TOKİ Kayseri Develi projesinde toplamda 129 adet daire yer alıyor. İşte Develi Kayseri kura çekimi 13 Ekim detayları...

İBB, 5 metro hattının yapım ihalelerini tamamladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2016'da ön yeterlilik ihalesine çıktığı 6 metro hattının elektro-mekanik işlerinin yapım ihalelerini biri dışında tamamladı.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Trabzon Büyükşehir 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen meclis toplantısında kabul edildi. Toplantıda 2016 faaliyetleri de masaya yatırıldı.

İşte Kaynarca-Tuzla Metrosunun yeni istasyonları!

Pendik Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda Kaynarca-Tuzla Metrosu da masaya yatırıldı.

Altınok Öz: Yunus Mahallesi bu planla dönüşmez!

Kartal Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Tuzla Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Tuzla Belediyesi’nin 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada 2019’da vaatlerimizin yüzde 100’ünü gerçekleştireceğiz." dedi

Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu meclisten geçti!

Altındağ Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu da kabul edildi.

Develi Belediyesi 2016 yenileme Haberi

Develi Belediyesi 2016 yenileme

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin alt yapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan mahalle ve caddelerdeki asfaltlama çalışmaları kışın soğuk havasına rağmen devam ediyor. Öncesinde Bahçelievler, Aşık Seyrani HASAN Şahan, Arı Mamak, Aşağı Everek 90 Evler, Reşadiye, Camicedid, İbrahim Ağa,Fenese Yukarı ve Alparslan Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekiplerin zemin hazırlıklarını ve alt yapı çalışmalarını tamamladıkları Âşık Seyrani Caddesindeki sıcak asfaltlama çalışmalarında sona geldi.


Çalışmayı yerinde inceleyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Soğuk hava şartlarına rağmen ekiplerimiz gerek merkez mahallelerimizde gerekse köylerimizde asfalt ve parke çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İnşallah en kısa sürede yol çalışmalarımızı tamamlayarak hemşerilerimizin kullanımına uygun hale getireceğiz”...