05 / 05 / 2024

develi toki teslim tarihi

develi toki teslim tarihi

Kayseri-Develi 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, Kayseri Develi 1.Etap başvuruları...

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

Kayseri Develi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Develi'de en düşük konut bedeli 113 bin 257 TL olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kayseri Develi TOKİ kura sonucu!

Kayseri Develi TOKİ kura sonucu hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 129 daireden meydana gelen projede satışlar kura çekilişiyle yapılıyor. 

Malatya İzzetiye TOKİ teslim tarihleri!

Malatya Merkez İzzetiye TOKİ projesindeki 34 konut ve 10 iş yeri için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet daire açık satışa çıkarılıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi...

TOKİ Sarayönü ve Ladik Konutları teslim edildi!

Sarayönü'nde ve Ladik Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ konutları vatandaşlara teslim edildi. Belirlenen tarihlerde KDV, Konut Sigortası ve Deprem Sigortasını yatıran vatandaşlar, TOKI konutları şantiyelerine giderek anahtarlarını teslim aldı.

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de yer alan daireler 134 bin 570 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Kayaşehir 23. Bölge ne zaman teslim edilecek?

Kayaşehir TOKİ 19.bölge teslim tarihi!

Kayaşehir TOKİ 19.bölge teslim tarihi olarak daireler sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşecek. Kura tarihinin 6 Mayıs olarak belirlendiği projede 16 bin 170 TL peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Yomra Konutları yarın teslim edilecek!

TOKİ tarafından Trabzon’un Kaşüstü Mahallesi’nde inşa edilen ve hak sahipleri 11 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlenen 150 konutu için sözleşme imzalayan hak sahipleri 4 Mart Çarşamba günü dairelerini teslim alacaklar.

Keşan TOKİ Sosyal Konutları Mayıs'ta teslim edilecek!

Keşan Yenimescit Mahallesi Muhtarı Fikret Kantar, yaptığı açıklamada, dar gelirli vatandaşlar için Karanlıkdere Mevkii'nde yapılan TOKİ Sosyal Konutlan'nın önümüzdeki Nisan ya da Mayıs ayında teslim edilebilmesini beklediklerini söyledi.

TOKİ Nevşehir konut teslim süreci bugün sona eriyor!

TOKİ Nevşehir projesi kapsamında yer alan 419 konutun 9 Şubat'ta başlayan teslim süreci bugün sona eriyor. Teslim işlemleri sırasında ortak gider avans bedelinin 1. taksitinin alınması planlanıyor.

TOKİ Yalı Ataköy ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Yalı Ataköy projesi 512 adet konut, 64 adet işyeri ve 7 adet dükkandan oluşuyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ Yalı Ataköy ne zaman teslim edilecek?

TOKİ, daireleri geç teslim edince yüklü tazminat ödedi!

Sayıştay raporlarına göre TOKİ’ye en çok projeleri zamanında teslim etmediği için dava açıldı. Kurum 2009 yılından bu yana toplam 128,3 milyon TL tazminat ödedi.

develi toki teslim tarihi Haberi

develi toki teslim tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen  Kayseri-Develi 1.Etap projesindeki 1 adet konut kurasız açık satışa çıkıyor. 


TOKİ Kayseri Develi 1.Etap'taki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Kayseri-Develi Şubesi olacak.


1 Haziran'da başvuruların başlayacağı TOKİ Kayseri Develi 1.Etap'ta başvurular 30 Haziran'da son bulacak. 2+1 daire olan projede fiyatlar 80 bin liradan başlıyor.


Satış duyurusu için