04 / 05 / 2024

Devlet hastanesi iş başvuruları

Devlet hastanesi iş başvuruları

İş arayan binlerce vatandaş personel alım ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yaşanan son dakika gelişmesine göre, Devlet hastanesi bünyesine hemen memur personeller alınacak. İşte detaylar...

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

Mamak Devlet Hastanesi için geri sayım başladı!

Türkiye'nin en büyük sağlık yatırımlarından biri olan Mamak Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Hastanenin yakın zamanda açılması bekleniyor. 

Menderes Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Devlet Hastanesi için müjdeyi verdi. Yapımı tamamlanamayan inşaatın yeniden başlayacağı duyurdu.

Yeni Burdur Devlet Hastanesi için imzalar atıldı!

Burdur'da 86 dönümlük arazide yapılacak 475 yataklı yeni Burdur Devlet Hastanesi yapım sözleşmesi yüklenici firmayla imzalandı.  

Yalova Devlet Hastanesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Yalova'da inşaatı devam eden 400 yataklı devlet hastanesi kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. Projenin Aralık 2021'den önce açılması planlanıyor.

Van Saray'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray ilçesine yapılması planlanan devlet hastanesi için arsası için incelemeler yapıldı. 

Reyhanlı Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Hatay'da yapımı devam eden Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde sona yaklaşılıyor. Kısa sürede açılması planlan Reyhanlı Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi 2 ay içinde açılacak!

6 yıldır tamamlanmayı bekleyen Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde sona geldi. Dev hastanenin 2 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Eğirdir'e yeni devlet hastanesi geliyor!

Isparta’nın Eğirdir İlçesi’nde yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi için ilk adım atıldı. Yeni Eğirdir Devlet Hastanesi için inşaat ihalesi yapıldı. 

Kilis Devlet Hastanesi için imzalar atıldı!

Kilis Devlet Hastanesi Yapım Protokolü'nde imzalar atıldı. 2020 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanan hastane 327 yatak kapasitesine sahip olacak...

Kahramankazan'a 150 yataklı devlet hastanesi geliyor! 

Ankara'nın Kahramankazan ilçesine 150 yataklı yeni devlet hastanesi inşa edilecek. 150 yataklı devlet hastanesi için ihale yarın yapılacak. 

Kocaeli Devlet Hastanesi time lapse tekniği ile görüntülendi!

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin 2 yıl süren inşaatı time lapse tekniği ile görüntülendi. 2 yıllık inşaat süreci 2 dakika 22 saniyede anlatıldı.

Devlet hastanesi iş başvuruları Haberi

Devlet hastanesi iş başvuruları

İş arayan binlerce vatandaş personel alım ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre son dakika bir hastane personel alım ilanı yayımlandı.

Yayımlanan ilana göre, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, söz konusu pozisyon için başvuru yapacakların vardiyalı çalışmaya uygun olması gerektiği bildirildi.

İşte iş arayanların merakla beklediği ilanın detayları...

Söz konusu pozisyon için bugün itibariyle başvurular Haziran ayının başına kadar sürecek. Söz konusu alımlar Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi bünyesine yapılacak. Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, hemşire pozisyonunda çalıştırılmak üzere toplam 12 memur alımı yapılacak olan iş ilanı için başvuru şartları da açıklandı.

Söz konusu pozisyona başvuru yapmak isteyenler 6 Haziran tarihine kadar amık Kemal Üniversitesi resmi web sayfası üzerinden başvurusunu gerçekleştirebilir.

Peki başvuru esnasında hangi belgeler isteniyor?...