05 / 05 / 2024

devletten hazır sanayi parseli

devletten hazır sanayi parseli

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Yasalaşan Ar-Ge Reform Paketi'nin ardından, Üretim Reform Paketi'nin de Meclisten geçmesi halinde Türkiye, yatırımcılar için bir cennet olacak." dedi.

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Şimşek ve Ramazan Kabakılıç ortaklığında kuruldu.

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ersin Işık tarafından kuruldu.

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile Songül Güldü tarafından kuruldu.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Hazır yemek sektöründe ve kantinlerde kira sorunları artıyor!

Hazır Yemek Sanayi Komitesi, sektörün koronavirüs salgını sebebiyle büyük yara aldığını dile getiriyor. Sektörde kira anlaşmazlıkları yaşanıyor...

Nesa Hazır Beton İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesa Hazır Beton İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Simtaş Hazır Beton Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simtaş Hazır Beton Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Şimşek tarafından kuruldu.

Çakır Hazır Beton İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hazır Beton İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çakır tarafından kuruldu.

ÇİMKO'nun yeni hazır beton tesisi Gaziantep’te açıldı!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri kuruluşları arasında yer alan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin 25’inci hazır beton tesisi Gaziantep’in Taşlıca bölgesinde hizmete açıldı. 

Van Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesi tamam!

Van'da tekstil yatırımı yapmak amacıyla yer talebinde bulunan firmaların ihtiyacına yanıt verilmesi amacıyla hayata geçirilen "Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi" projesinin altyapı ihalesi gerçekleştirildi.

devletten hazır sanayi parseli Haberi

devletten hazır sanayi parseli

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ar-Ge ve Üretim Reform Paketlerinin yatırımcıya getirdiği avantajları değerlendirdi.


Ekonomide inovasyon ve Ar-Ge'ye dayalı büyüme modelinin gerçekleştirilebilmesi için büyük önem taşıyan Ar-Ge Reform Paketi Yasası'nın, Meclisten geçtiğini anımsatan Özlü, söz konusu yasayla araştırma, geliştirme merkezlerine ve araştırma, geliştirme yapmak isteyenlere önemli destek ve teşvikler sunduklarını söyledi.


Özlü, Ar-Ge merkezi kurmak için çalışması gereken personel sayısını 15'e düşürdüklerine dikkati çekerek, bu kararın KOBİ ölçeğindeki şirketlerin de Ar-Ge faaliyetleri yapabilmesinin önünü açacağını vurguladı.


"Asgari ücretin 2 katına yakın ücret desteği"

Yasalaşan paketin, Türkiye'de Ar-Ge ve yenilik faaliyetlerinin desteklenmesinde yeni bir dönemi başlatacağına işaret eden Özlü, "Asgari ücretin iki katına yakın bir ücret desteği veriyoruz. Ar-Ge merkezinde çalışanlara, doktora yapma imkanı getirdik. Teknopark ve Ar-Ge...