04 / 05 / 2024

Devredilmiş gayrimenkul geri alınır mı

Devredilmiş gayrimenkul geri alınır mı

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babaanneme biz bakıyoruz. Adına kayıtlı bir evi, anneme verdi. Babaannem ölünce, amcalarım ve halalarım, "Kandırmışlar, elinden tapuyu almışlar” dediler. Şimdi eve keşif gidecek. Sonuç ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Haczedilen gayrimenkul geri alınabilir mi?

Takvim Gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında haczedilen malların geri alınıp alınmayacağı sorusunu kaleme aldı. İşte Feride Hilal İmal'in o yazısı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul geri alınan paylarını elden çıkardı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 29 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemlerine ilişkin bilgileri KAP'ta yayınladı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay geri satış işlemleri!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, pay geri satışı hakkında açıklama yaptı. Şirket, 28 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemlerine ilişkin bilgileri yayınladı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul geri alınan paylarını sattı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 27 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemlerine ilişkin verilerini yayınladı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul geri alınan paylarını satıyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 22 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul geri aldığı paylarını sattı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, 21 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemiyle ilgili açıklama yaptı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul paylarını geri aldı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, 20 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemiyle ilgili açıklama yaptı.

Akiş GYO paylarını geri aldı! 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 Ağustos 2018 tarihli payların geri alımına ilişkin 20 Mart 2020 tarihinde yapılan işlemleri yayınladı...

Yeni Gimat GYO paylarını geri aldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, hisse geri alım kararı kapsamında; 18 Mart 2020 tarihinde yapılan işlemlerin detaylarını yayınladı...

Devredilen gayrimenkul geri alınabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sahibi olduğum arsaya bina yaptım. Sonra gençlik nedeniyle ihtiyatlı davranmak istedim ve gayrimenkulü annemin adına yaptım. Bu yeri annemden geri almak istiyorum. Kardeşlerimden bazıları itiraz ediyor. Buna hakları var mı?' sorusunu yanıtladı.

Devredilmiş gayrimenkul geri alınır mı Haberi

Devredilmiş gayrimenkul geri alınır mı

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Babaanneme biz bakıyoruz. Adına kayıtlı bir evi, tapuda iki şahit ile tapu memuru huzurunda ve sulh hukuk hakimi önünde ölünceye kadar bakma akdi ile anneme verdi. Babaannem vefat edince, amcalarım ve halalarım, "Kandırmışlar, elinden tapuyu almışlar” dediler ve sağlığında iyi bakılmadığını iddia ettiler. Her iki tarafın şahitleri ise iyi bakıldığını beyan ettiler. Şimdi eve keşif gidecek. Sonuç ne olur?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Babaanneme biz bakıyoruz. Adına kayıtlı bir evi, tapuda iki şahit ile tapu memuru huzurunda ve sulh hukuk hakimi önünde ölünceye kadar bakma akdi ile anneme verdi.

Babaannem vefat edince, amcalarım ve halalarım, "Kandırmışlar, elinden tapuyu almışlar” dediler ve sağlığında iyi bakılmadığını iddia ettiler. Her iki...