29 / 04 / 2024

devrek emekli evleri

devrek emekli evleri

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek TOKİ Emekli Konutları başvuru dönemi 13 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Tokat Emekli Evleri için ön kayıt kuyruğu!

TOKİ'nin Tokat’ta satışa çıkaracağı 292 konut için emekliler, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandandaşlar banka şubesi önünden ayrılmadı. 

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Devrek Evleri'nin temel kazısı tamamlandı!

Zonguldak Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde yapımına başlanılan 271 konutluk TOKİ Projesinde çalışmalar sürüyor. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci çalışmaları yerinde inceledi.

Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te TOKİ tarafından Emekli Grubu için hayata geçirilecek olan 324 kuralı olarak satılyor. Peki, Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli projesi kurası!

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek projesi dahilinde Emekli vatandaşlara özel 324 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli projesi kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Devrek Evleri kura çekiliş yeri!

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 324 adet daire emekliye özel satışta. İşte TOKİ Zonguldak Devrek Evleri kura çekiliş yeri...

Zonguldak Devrek TOKİ Evleri kurası 1 Ağustos'ta!

Ödemelere göre 240 aya kadar vae sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Zonguldak Devrek TOKİ Evleri kurası 1 Ağustos'ta...

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Batman Emekli Evleri'nin teslimleri 1 ay uzatıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili açıklama yapıldı.

devrek emekli evleri Haberi

devrek emekli evleri

Ödeme planı olarak projede yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 180 ay taksitlendirme ya da yüzde 20 peşinde kalanı 240 aya kadar vadelendiriliyor.


Başvuru işlemlerinin T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerince kabul edilecek olan projede daire tipleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Kura çekilişinin  1 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi.


Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek TOKİ Emekli Konutları başvuru işlemleri 13 Haziran – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında kabul edilecek. 


Satış duyurusu için