03 / 05 / 2024

Deyaar ile Aşçıoğlu İnşaat ortak mı oldular

Deyaar ile Aşçıoğlu İnşaat ortak mı oldular

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile 'ortaklık anlaşması' imzaladı. Grup, Dubai devi Deyaar ile birlikte mega projeler hayata geçirmeyi planlıyor.

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Aşçıoğlu Avrupa'ya açılıyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, firmanın yatırımlarından ve projelerinden bahsetti. Sektöre ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aşçıoğlu, Londra, Almanya ve Romanya'da proje üreteceklerini açıkladı.

Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi Uğraş Aşçı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İsmail Aşçıoğlu ve Engin Aşçıoğlu ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aşçıoğlu Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe Şubesi 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Yaşar Aşçıoğlu: 2016'da gayrimenkul sektörü hareketli olacak!

Aşçıoğlu Yönetim Kumlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, eylül ayında Dubaili Deyaar firmasıyla iş birliğine imza attıklarını hatırlatarak, "Deyaar ile birlikte hem İstanbul'da hem Dubai'de projeler geliştireceğiz" dedi.

Deyaar ile Aşçıoğlu İnşaat ortak mı oldular Haberi

Deyaar ile Aşçıoğlu İnşaat ortak mı oldular

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile 'ortaklık anlaşması' imzaladı.


Grup, Dubai Islamic Bank’ın da ortaklarının arasında bulunduğu halka açık bir firma olan Dubai devi Deyaar Grubu ile birlikte mega projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Grubun yurtdışında büyüme stratejisi doğrultusunda bu ortaklığa imza attıklarını söyleyen Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, "Yakın gelecekte karşımıza çıkacak fırsatları değerlendirip bunlardan yararlanmak için, uzmanlık becerilerimizi paylaşarak güçlerimizi birleştirme yoluna gideceğiz"...