29 / 04 / 2024

Diar Emlak Medikal Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Diar Emlak Medikal Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Diar Emlak Medikal Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da, M.Murshed Alı Al-Arshanı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Black Onyx Emlak Medikal İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Black Onyx Emlak Medikal İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad M.M.A tarafından kuruldu.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Serajaldın Kosarınıa tarafından kuruldu.

Almustafa Emlak Tekstil Medikal Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almustafa Emlak Tekstil Medikal Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdulrazzaq Y.K Al-Atbee tarafından kuruldu.

Kaanlar Emlak Yapı Danışmanlık Ve Medikal Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kaanlar Emlak Yapı Danışmanlık Ve Medikal Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Daşgın tarafından kuruldu.

Mundo Emlak Medikal Oto Kiralama Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mundo Emlak Medikal Oto Kiralama Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Mohamed Salim tarafından kuruldu.

İstanbul Tr Gayrimenkul Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Tr Gayrimenkul Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Halime Ayaz tarafından kuruldu.

Momologlu İnşaat Otomotiv Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momologlu İnşaat Otomotiv Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Kayalar tarafından kuruldu.

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Samir Bouaouina tarafından kuruldu.

Mfb Emlak İnşaat Medikal Saat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Emlak İnşaat Medikal Saat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Balcıoğlu tarafından kuruldu.

Uzn Emlak İnşaat Taahhüt Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzn Emlak İnşaat Taahhüt Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Uzun tarafından kuruldu. 

Emlak Konut Katar'a çıkarma yaptı!

Kanal İstanbul güzergâhında 4.6 milyon metrekare arsa stoku bulunan Emlak Konut ortak yatırım için Qatari Diar'a teklif götürdü..

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Netice Erarslan ve Ekrem Akgül ortaklığında kuruldu.

Diar Emlak Medikal Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Diar Emlak Medikal Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Diar Emlak Medikal Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 3 Mart 2015'te, M.Murshed Alı Al-Arshanı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Diar Emlak Medikal Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1 Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul...