25 / 08 / 2024

dicle elektrik özelleşti

dicle elektrik özelleşti

Diyarbakır'da gerçekleştirilen Dicle Elektrik A.Ş' nin özelleştirme devrinin yapıldığı törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Maliye Bakanı Şimşek, Kalkınma Bakanı Yılmaz ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker katıldı...

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Çağlayan tarafından kuruldu.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sait Uluışık tarafından kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

dicle elektrik özelleşti Haberi

dicle elektrik özelleşti


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Geçen yıl enerji ithalatımız cari açığımızın oldukça üzerinde, 60 milyar dolar olarak gerçekleşti. Türkiye enerjiye bağımlı bir ülke. Dolayısıyla enerjimizi her türlü kayıp ve kaçağı önleyerek son derece verimli şekilde kullanmak durumundayız" dedi.


Dicle Elektrik Dağıtım AŞ ve Dicle Elektrik Perakende Satış AŞ'nin devir teslim ve imza töreni, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Yılmaz ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mendi Eker'in katılımıyla gerçekleştirildi.


Rönesans Düğün ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Bakan Yılmaz, Dicle bölgesinin elektrik dağıtım işinin bundan sonra özel sektör tarafından gerçekleştirileceğini belirterek, bunun, tüm Türkiye'de yapılan bir uygulamanın son derece önemli bir bölgeye yaygınlaştırılması olduğunu söyledi.


Bakan Yılmaz, birkaç bölgede daha devir teslimin greçekleşmesi halinde tüm...