29 / 04 / 2024

Didim aydın projeleri

Didim aydın projeleri

Meclis'te Hukuk Komisyonu Kuruldu, Denetim Komisyonu Seçimi Yapıldı Di di m Belediye Meclisinin 2015 yılı Ocak ayı toplantısı, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Aydın'ın o ilçesinde yaşayanlar dikkat! Beklenen tarih belli oldu!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projeleri için start verdi. İşte detaylar...

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Aydın Manastır'daki 70 hektarlık alan yapılaşmaya mı açıldı! 

Aydın’ın turistik ilçelerinden Didim’in, Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan, yapılaşmaya açılıyor. Söz konusu karara Didim Sivil Gelişim Platformu tarafından tepki geldi. 

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın'da hazine arazilerinde usulsüzlük iddiası!

Aydın'ın Didim ilçesinde hazine arazilerine yönelik usulsüzlük soruşturması kapsamında 27 şüpheli gözaltına alındı.

ÖİB Aydın Didim'deki 18 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafında Aydın Didim'de yer alan 18 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

Aydın Didim'de imar planı değişikliği onaylandı!

TTA Gayrimenkul A.Ş'ye ait Aydın İli, Didim İlçesi, Didim Mahallesi'ndeki parselin imar planı değişikiği onaylandı..

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Aydın Didim Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aydın Didim Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında gerçekleşti. Toplantıda imar notları ve planları değerlendirildi.

Didim aydın projeleri Haberi

Didim aydın projeleri

Didim Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı. Meclis'te Hukuk Komisyonu Kuruldu, Denetim Komisyonu Seçimi Yapıldı Di di m Belediye Meclisinin 2015 yılı Ocak ayı toplantısı, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. 


Meclis toplantısında Meclis bünyesinde Hukuk Komisyonu adı altında yeni bir komisyon kuruldu, Denetim Komisyonu üyelikleri seçim yapıldı. Didım Belediyesi Meclisi 2015 yılının ilk meclis toplantısını gerçel deştirdi. 


Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay başkanlığında yapılan Meclis toplantısına MHP'li Ragıp Işıklar mazeretii olarak katılmadı. Meclis toplantısı öncesinde M-P'li Meclis Üyesi Aydan Aşık Turgut tarafından verilen 5 yazılı önerge okundu. Verilen Önergelerde "Didi m Belediyesi bünyesinde kurulan şirkette durumu ve çalışanlarla ilgili bilgiler, Şirketin genel Müdürünün kim olduğu, yönetim kurulunda kimlerin yer aldığı, Huzur evinden çıkartılan 15 işçinin hangi nedenlerden çıkarıldığı ve Belediyenin...