04 / 05 / 2024

Didim Capital Partners Kaplankaya turizm projesi

Didim Capital Partners Kaplankaya turizm projesi

Capital Partners isimli şirket Güney Ege’de Bodrum ile Didim arasında, içinde 7 koyun da yer aldığı 4 milyon 820 bin metrekarelik alanda çok amaçlı bir turizm projesi gerçekleştiriyor.

Six Senses Rezidans'ta hemen teslim fırsatı!

Capital Partners'ın kurucu ortağı Burak Öymen, imzası ile hayata geçirilen Six Senses Rezidans projesinde hemen teslim fırsatı sunuluyor.

Bitcoin 2023'te bu kadar olacak!

Mobius Capital Partners'ın kurucularından Mark Mobius, Bitcoin'in 2023'te göreceği seviyeyei açıkladı. İşte ayrıntılar...

Apex Capital Partners Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Capital Partners Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Sergay Smolın tarafından kuruldu.

Kaplankaya Villaları'na yabancı turist akını!

Capital Partners'ın 250 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirdiği Kaplankaya Projesi, Türkiye'nin önemli yatırım ve turizm merkezlerinden biri oluyor.

Londra'nın meşhur mağazası Liberty London satılacak!

BlueGem Capital Partners, meşhur perakende mağazalarından Liberty London'ı satacağını açıkladı. Firma, 300 milyon Sterlin gelir elde etmeyi planlıyor.

Ünlü isimler bu projeden ev alıyor!

Dünyanın en ünlü sağlık yaşam merkezi Canyon Ranch Avrupa’daki şubesi için Türkiye’yi seçti. Capital Partners’in proje sahibi olduğu ve toplamı 2.5 milyar doları bulacak projenin ilk etabı 250 milyon dolar yatırımla açıldı.

Capital Partners, Canyon Ranch'in Türkiye şubesini açacak!

Kazak devi Capital Partners, ABD’li Canyon Ranch’i Bodrum’da açmak için gün sayıyor. 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Kaplankaya projesi, şirketin ABD dışındaki ilk yatırımı olacak

Capital Partners Didim'de Kaplankaya turizm projesini hayata geçiriyor!

Capital Partners isimli şirket Güney Ege’de Bodrum ile Didim arasında, içinde 7 koyun da yer aldığı 4 milyon 820 bin metrekarelik alanda çok amaçlı bir turizm projesi gerçekleştiriyor.

Didim'de Akköy turizme açılsın talebi!

Aydın’ın Didim ilçesine bağlı Akköy’ün Osmanlı mirası ve tarihi dokusunu halen muhafaza eden bir köy olduğunu belirten emekli Ali Rıza Doğru, köyün turizme açılmasını istedi...

SB Partners İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SB Partners İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Selim Özel, Hilmi Bülent Çetin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

Setur, Four Seasons Preferred Partners Program Üyeliği’ne kabul edildi!

Kişiye özel tatilin adresi Setur, dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Four Seasons’ ın “ Preferred Partners Program Üyeliği ”ne kabul edildi. Setur, Four Seasons’ın dünya çapında 200 acentasından biri oldu.

Setur, Four Seasons Preferred Partners Program Üyeliği’ne kabul edildi!

Setur, dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Four Seasons’ın “ Preferred Partners ProgramÜyeliği ” ne kabul edildi.Setur misafirleri dünyadaki bütün Four Seasons Otelleri’nde sağlanan avantajlardan yararlanacaklar...

D-Marin Didim En İyi Uluslararası Marina kategorisinde ikinci oldu!

D-Marin Didim, Uluslararası Yat Limanları Birliği (TYHA) tarafından düzenlenen 'Yılın Marinası Yarışması'nda (The Marina of The Year Award) 'En İyi Uluslararası Marina' kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Didim Capital Partners Kaplankaya turizm projesi Haberi

Didim Capital Partners Kaplankaya turizm projesi

Dünya çapında projeleri 16 milyar dolarlık bir piyasa değeri oluşturan Kazak sermayeli ve Türk ortaklı Capital Partners isimli şirket Güney Ege’de Bodrum ile Didim arasında, içinde 7 koyun da yer aldığı 4 milyon 820 bin metrekarelik alanda çok amaçlı bir turizm projesi gerçekleştiriyor.


Projenin gelinen aşamada %55 oranlık kısmının bitirildiği öğrenilirken; yapay bir kazı ile denize bağlantısı da yapılarak tamamlandığında ortada bir adacık, adacığın dört tarafında ki sakile, kıyıya sıfır villalardan oluşacağı ve nüfusunun 70 bin civarında olacağı bir şehir görünümü alacağı öğrenildi. 


Güney Ege’de Bodrum ile Didim arasında, içinde 7 koyun da yer aldığı 4 milyon 820 bin metrekarelik alan turizme açılıyor. Kaplankaya Turizm Projesi adını taşıyan ve Kazak sermayesinin ağırlığını oluşturduğu Capital Partners isimli şirket Milas Bozbük Köyü bölgesinde...