14 / 05 / 2024

didim inşaat eylemi

didim inşaat eylemi

Aydın Didim'de uzun süredir paralarını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı. İşçiler hak ettikleri parayı almak için inşaata giden yolu kapattı.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Didim'de paralarını alamayan inşaat işçileri siteye giden yolu kapattı!

Aydın Didim'de uzun süredir paralarını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı. İşçiler hak ettikleri parayı almak için inşaata giden yolu kapattı.

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaat çalışanlarından eylem!

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçiler şantiyede çıkan yemekleri ve kötü çalışma koşullarını protesto etti. İşçilerin eylemi sonucu yemeklerde iyileştirme yapıldı. 

Didim Belediyesi ve Nehirsan İnşaat davalık oldu!

Mağdur ettiği inşaat firmasına 1.5 milyonluk tazminatı ödeyemediği için belediye binasına haciz konulan CHP’li Didim Belediyesi değişik bir yönteme başvurdu.

Didim İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının projelendirdiği Didim 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve Pansiyon inşaatı tamamlandı.

Didim Ege Yıldızı'nda 1. etaptaki dairelerin kaba inşaatı tamamlandı!

DENİZE sıfır inşa edilen ve 350 metrelik plaj ile iskeleye sahip olan Didim Ege Yıldızı projesi orman ve denizin arasında yükseliyor. Projede şu anda birinci etapta 160 konutun kaba inşaatı bitti.

Didim Altınkum projesi inşaat sektörünü canlandırdı!

"Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma projesi" kapsamında tadilata giren ve kaçak yapıların yıkılmasıyla birlikte manzara daha net ortaya çıkarken proje aynı zamanda ilçedeki inşaat sektörünün yan kollarını da destek oluyor..

Didim'de inşaat mühendislerinden hazine arazisi alanına tepki!

Didim İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Ömer Vela, yaptığı açıklamada; "Herkesin rahatlıkla görebildiği bu arazi talanını devletin Didim'deki konuyla ilgili temsilcilerinin niye göremediğini sormamızda bir beis olmadığı kanısındayım" dedi

Zonguldak'ta inşaat işçileri maaş eylemi yaptı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir öğrenci yurdu inşaatında çalışan işçiler, 4 aydır maaşlarını alamadıkları iddiasıyla eylem yaptı. İnşaat önünde toplanan bir grup işçi, tepki gösterdi..

Didim Ticaret Odası: Didim'de inşaat zirvesi yapılmalı!

Didim Ticaret Odası'nın Ekim ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Ticaret Odası Hesap Tetkik Komisyonu raporu oy çokluğuyla ret edildi. Toplantıda Didim'de inşaat zirvesi yapılması gündeme geldi...

Alanya'daki hastane inşaatı durdu!

Alanya'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan Bölge Hastanesi inşaatında çalışan taşeron işçiler, uzun süredir maaşlarının ödenmediğini belirterek inşaat önünde iş bırakma eylemi yapıyor.

Maaşlarını alamayan inşaat işçileri eylem yapıyor!

Maaşlarını alamayan inşaat işçileri İstanbul Esenyurt Belediyesi önünde oturma eylemi başlattı. 22 işçinin katıldığı eylemde Çevik Kuvvet ekipleri hazır bulundu. İşçiler, iddiaya göre 8 ay boyunca maaşlarını alamadı.

Ücretini alamayan inşaat işçileri oturma eylemi başlattı!

İstanbul Esenyurt Belediyesi'nin desteğiyle RDS Enerji - Reform İnşaat ortaklığının yaptırdığı Startowers inşaatında çalışan, ancak ücretlerini alamayan inşaat işçileri, dün belediyenin önünde oturma eylemi başlattı.

didim inşaat eylemi Haberi

didim inşaat eylemi

Aydın'ın Didim ilçesinde 2 aydır para alamadıklarını söyleyen bir grup işçi, çalıştıkları site inşaatına giden yolu ulaşıma kapattı. HaberTürk 'ün haberine göre; Akbük Mahallesi'ndeki inşaatta çalışan işçiler, son 2 aydan bu yana çalıştıkları inşaat firmasından aylıklarını alamadıklarını belirterek, seslerini duyurmak için eylem yaptı. İnşaata giden yolu kapatarak giriş çıkışı engelleyen işçiler, memleketlerine gidemediklerini söyleyerek, birikmiş alacaklarının biran önce ödenmesini istedi. İnşaat firması sahiplerinin haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma ekibi, işçilerin eylemlerine hemen son verdi. İşçiler adına konuşan Nadir Yıldız, "Biz 50 kişiyiz ve 2 aydır çalıştığımız inşaat firmasından şu ana kadar hiç maaş alamadık. Kişi başına toplam 6 ile 7 bin lira arasında alacağımız var. Eve dönecek dahi paramız yok. Perişan haldeyiz, yetkilerin bizlere kulak vermesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.İşçiler daha sonra...