08 / 05 / 2024

didim inşaat zirvesi

didim inşaat zirvesi

Meclis tarafından ret edilen Hesap Tetkik Komisyonu raporuyla ilgili olarak Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Komisyon raporunun ret edilmesinden dolayı konuyla ilgili yargıdan ve ilgili makamlardan denetleme isteyeceğini bildirdi.

Didim Ticaret Odası: Didim'de inşaat zirvesi yapılmalı!

Didim Ticaret Odası'nın Ekim ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Ticaret Odası Hesap Tetkik Komisyonu raporu oy çokluğuyla ret edildi. Toplantıda Didim'de inşaat zirvesi yapılması gündeme geldi...

AYİDER, inşaat sektörünü bir araya getirdi! İnşaat Zirvesi'nde neler konuşuldu?

AYİDER, inşaat sektörünün en önemli zirvelerinden birinin ev sahibi oldu. Zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Peki hangi konular gündeme geldi? İşte ayrıntılar...

Yapay zeka inşaat sektörünü de dönüştürecek!

Yapay zeka ile makine öğrenmesi teknolojilerinin inşaat sektörünü nasıl dönüştüreceği ve ‘üretken tasarım' kavramının sunduğu olanaklar Autodesk'in ‘İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi'nde tartışıldı...

AYİDER, İnşaat Zirvesi'nde sektörü bir araya getiriyor!

AYİDER, sektör paydaşlarını “İnşaat Zirvesi”nde bir araya getiriyor. 2020 yılından beklentiler, kentsel dönüşümün geleceği gibi konular da gündeme taşınacağı zirve, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

Aygen Erkal: İnşaat sektörü en fazla ihracat gerçekleştiren 3'ncü sektör!

Uluslararası Standardizasyon Zirvesi'nde konuşan Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayiciler Derneği (İMSAD) Genel Sekreteri Aygen Erkal, TÜİK'in inşaat sektörüyle ilgili raporu için, "İnşaat malzemeleri sektörü, otomotiv ve hazır giyimden sonra en fazla ihracat gerçekleştiren 3. sektör." dedi..

Didim'de paralarını alamayan inşaat işçileri siteye giden yolu kapattı!

Aydın Didim'de uzun süredir paralarını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı. İşçiler hak ettikleri parayı almak için inşaata giden yolu kapattı.

Didim Belediyesi ve Nehirsan İnşaat davalık oldu!

Mağdur ettiği inşaat firmasına 1.5 milyonluk tazminatı ödeyemediği için belediye binasına haciz konulan CHP’li Didim Belediyesi değişik bir yönteme başvurdu.

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Didim İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının projelendirdiği Didim 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve Pansiyon inşaatı tamamlandı.

2017 inşaat sektörünün altın yılı olacak!

Türkiye inşaat sektörünün platformlarından biri olan Marka Şehirler Zirvesi 2017, İstanbul’a gelen birçok sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu.

Gayrimenkul sertifikalarından inşaat sektörüne doping etkisi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uludağ Zirvesi'nde Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikası ihracına hem küçük hem de büyük yatırımcılardan ciddi bir talep geleceğini belirtti. Turan, gayrimenkul sertifikalarının inşaat sektörüne önemli bir finansman imkanı sağlayacağını müjdeledi.

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Zirvesi sona erdi!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu tarafından düzenlenen İnşaat Zirvesi sona erdi. Öğrencilerle buluşan sektör temsilcileri, bilgilerini paylaştı, gençlerin sektöre ilişkin akıllarındaki soruları yanıt verdi.

Gendpro'da inşaat yatırım imkanları üzerinde duruldu!

Endonezya Global Profesyonel Müteşebbisler (Gendpro) İş Adamları Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı. Gendpro Başkanı Ivan Kurniawan Gendpro olarak özellikle inşaat yatırım imkanları üzerinde durduklarını belirtti.

didim inşaat zirvesi Haberi

didim inşaat zirvesi


Didim Ticaret Odasının Ekim ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Ticaret Odası Hesap Tetkik Komisyonu raporu oy çokluğuyla ret edildi. Meclis tarafından ret edilen Hesap Tetkik Komisyonu raporuyla ilgili olarak Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Komisyon raporunun ret edilmesinden dolayı konuyla ilgili yargıdan ve ilgili makamlardan denetleme isteyeceğini bildirdi. 

Didim Ticaret Odasının Ekim ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Oda Meclis salonunda yapılan Meclis toplantısı, Oda Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım başkanlığında yapıldı. Yaklaşık 3,5 saat süren meclis toplantısında Meclis Üyesi Ömer Vela'nın açıklamaları mecliste zaman zaman tartışmaların yaşanmasına neden oldu. Meclis toplantısı Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım tarafından açılmasının ardından Yönetim Kurulu faaliyet raporu meclis üyelerine okundu. Faaliyet raporuyla ilgili konuşan Oda Meclis Üyesi Ömer Vela İnşaat sektörüne yönelik düzenlenen seminere katılımın azlığından şikayetçi olurken...