29 / 04 / 2024

Didim inşaat

Didim inşaat

Didim Ticaret Odasının İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren üyeleri dün gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldiler. 

Didim'de paralarını alamayan inşaat işçileri siteye giden yolu kapattı!

Aydın Didim'de uzun süredir paralarını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı. İşçiler hak ettikleri parayı almak için inşaata giden yolu kapattı.

Didim Belediyesi ve Nehirsan İnşaat davalık oldu!

Mağdur ettiği inşaat firmasına 1.5 milyonluk tazminatı ödeyemediği için belediye binasına haciz konulan CHP’li Didim Belediyesi değişik bir yönteme başvurdu.

Didim İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının projelendirdiği Didim 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve Pansiyon inşaatı tamamlandı.

Didim Ege Yıldızı'nda 1. etaptaki dairelerin kaba inşaatı tamamlandı!

DENİZE sıfır inşa edilen ve 350 metrelik plaj ile iskeleye sahip olan Didim Ege Yıldızı projesi orman ve denizin arasında yükseliyor. Projede şu anda birinci etapta 160 konutun kaba inşaatı bitti.

Didim Altınkum projesi inşaat sektörünü canlandırdı!

"Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma projesi" kapsamında tadilata giren ve kaçak yapıların yıkılmasıyla birlikte manzara daha net ortaya çıkarken proje aynı zamanda ilçedeki inşaat sektörünün yan kollarını da destek oluyor..

Didim'de inşaat mühendislerinden hazine arazisi alanına tepki!

Didim İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Ömer Vela, yaptığı açıklamada; "Herkesin rahatlıkla görebildiği bu arazi talanını devletin Didim'deki konuyla ilgili temsilcilerinin niye göremediğini sormamızda bir beis olmadığı kanısındayım" dedi

Didim Ticaret Odası: Didim'de inşaat zirvesi yapılmalı!

Didim Ticaret Odası'nın Ekim ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Ticaret Odası Hesap Tetkik Komisyonu raporu oy çokluğuyla ret edildi. Toplantıda Didim'de inşaat zirvesi yapılması gündeme geldi...

Aydın Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat yapım işi!

Aydın Defterdarlığı Aydın Didim merkezde arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 10 Temmuz 2014 tarihinde saat 10:00'da Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam odasında gerçekleştirilecek.

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Didim inşaat Haberi

Didim inşaat

Didim Ticaret Odasının İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren üyeleri dün gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldiler. Toplantının açılış konuşmasını  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı yaptı. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Mehmet Urgancı, Didim'de imar ve iskan sorununun çözüleceğini dile getirdi. Yönetim Kurulu ve İnşaat Meslek Komitesi üyesi olan Ömer Vela'da toplantıda açıklamalar yaptı. 

Ömer Vela, “İmar Yönetmeliği ilçemizde herkese eşit uygulanırsa sorun olmaz. İlçemizde en önemli sorunlar, iskân sorunları, seviye tespitindeki sıkıntılar, imardaki farklı uygulamalardır. Biz işimizi düzgün yapacağız, sonra hakkımızı arayacağız. El pençe pan duracak hatalar yapmayacağız. Sıkıntıların giderilmesi için yerel yönetimdeki muhalefetin de iyi çalışması gerekir. Bugün yerel yönetimi uygulamalardaki hatalara düşüren yine bu sektörde iş yapan bizleriz” diye...