02 / 05 / 2024

DİKA merkez binası

DİKA merkez binası

Batman'da '1. İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı' yapılacağı bildirildi. 14-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar için hazırlık yapılıyor.

Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası yapılacak iddiası!

Türk-İş'in genel merkez binasını Atatürk Orman Çiftliği'ne yapmak istediği ortaya çıktı. Peki Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası mı yapılacak? Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili son dakika gelişmesi...

Iğdır Merkez TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Iğdır Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Iğdır Merkez ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Iğdır Merkez ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Iğdır Merkez ilçesi sosyal konut projesi...

TOKİ Düzce Merkez’e tam 602 adet 2+1, 3+1 yeni konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Merkez’de 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman? Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdırlıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Doların ayak sesleri dünden gelmeye başlamıştı! Bakın dolar bugün kaç lira oldu?

Dolar haftanın son işlem günü  milyonlarca kişi tarafından yakından yurt içi piyasalarda takip edilmeye devam ediyor. Dün, Merkez Bankası faiz kararından sonra dolar yükseliş eğilimine devam etti, bugün de fırladı. Doların yükseliş ayak sesleri dünden gelmeye başlamıştı. Dolar bugün kaç lira oldu?

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

TOKİ'den Düzce Merkez'e 63 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek.

Enka İnşaat, Yandex Merkez Binası inşaatı için 500 milyon Euro'luk sözleşme imzaladı!

ENKA ve Yandex LLC arasında, Moskova'da yapılacak olan yeni Yandex Merkez Binası'nın inşası için yaklaşık 500 milyon Euro'luk sözleşme imzalandı.

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Düzce Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez'de yer alan arsayı 9 milyon 864 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 12.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez'de yer alan arsayı 12 milyon 116 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Düzce Merkez'de yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

DİKA merkez binası Haberi

DİKA merkez binası

14-17 Eylül tarihleri arasında Batman'da "Batman 1. İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nın ön görüşmesi DİKA merkez binasında gerçekleştirildi. Toplantıya; fuar yetkililerinin yanı sıra, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş, Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ katıldı.



Konuyla ilgili açıklamada bulunan DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, "Bölgemizin kalkınmasında önde gelen sektörlerde uzmanlaşmanın artmasının bölgemize sağlayacağı katma değerin fuarlar ile pekiştirilmesi bizleri memnun eder. Bu sayede bölgemizi ulusal ve uluslararası alanda öne çıkaracak her faaliyeti destekleme kanaatindeyiz. Bölge illerimize faydalı olacağını düşündüğümüz etkinliklerde özellikle ticari ilişkilerin geliştirilmesi hususunda Ajansımız olarak birçok alanda elimizi taşın altına koymaktayız. Fuarlar da ikili ticari ilişkilerin yanı sıra bölge içinde ve ihracatta ekonomik iş birliklerinin oluşmasını...