02 / 05 / 2024

Dikili arazi krizine aziz kocaoğlu müdahele mi etti

Dikili arazi krizine aziz kocaoğlu müdahele mi etti

Dikili Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Tosun’un Ankara’da kurulan bir vakıf üniversitesine piyasa değeri milyonlarca lirayı bulan arazileri bedelsiz devretmesi ortalığı karıştırdı.

İzmir Dikili'de arsa arazi ve zeytinlik fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir Dikili'de yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Dikili Belediyesi 7 arsa ve arazi satacak! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlara büyük fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili'de yer alan 7 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte 8 Haziran'da yapılacak olan ihale ile ilgili detaylar...

İzmir Dikili'de mülteciler için 3 arazi gösterildi!

Mülteciler için ‘Geri Kabul Merkezi’ oluşturulmak üzere İzmir’in Dikili İlçesi Kaymakamlığı’ndan yer gösterilmesini istedi. Kaymakamlık, Hazine’ye ait ve okul arazisi olan ikisi Dikili çıkışında ve Çanakkale yolunda olmak üzere üç arazi gösterdi.

Dikili'deki arazi krizine Aziz Kocaoğlu'ndan müdahele!

Dikili Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Tosun’un Ankara’da kurulan bir vakıf üniversitesine piyasa değeri milyonlarca lirayı bulan arazileri bedelsiz devretmesi ortalığı karıştırdı.

Ünlüler İzmir Dikili'de gayrimenkul yatırımı yapıyor!

Eski bir Rum köyü olan Dikili Bademli'ye iş adamı, politikacı ve sanatçılar rağbet etmeye başladı. İstanbul ve Ankara'dan gelip arazi ve taş ev alanların sayısı her geçen gün artıyor.

Şirince'de turistler arazi kiralıyor!

Şirince'de yaşanan yoğunluk nedeniyle kalacak yer bulamayan turistler kamp kurmak için arazi kiralıyor

Çanakkale'de 10 bin dönüm arazi yağış nedeniyle su altında kaldı!

Çanakkale'de kuvvetli yağış ve Kara Menderes Deresi'nin taşması sonucu Kumkale Ovası'ndaki yaklaşık 10 bin dönüm ekili arazi su altında kaldı...

Sakarya'da 3 kuşaktır çözülemeyen arazi davası!

Sakarya'da 5 köyü etkileyen arazi sorunu, 3 kuşaktır çözülemiyor. Yıllardır ekip biçmelerine rağmen yaşadıkları topraklarda işgalci durumuna düşen binlerce köylü, 96 yıldır süren davanın bir an önce sonuçlanmasını bekliyor...

Çekmeköy'de arazi fiyatları arttı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'de arazi fiyatlarının arttığını anlattı...

Türkiye'de 8 yılda 4 milyon hektar arazi toplulaştırıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ''Cumhuriyet tarihinde yapılan arazi toplulaştırmasının 10 katını 8 yılda yaptık'' dedi

Antalya'da 808 bin TL'ye arazi!

Antalya'da ortaklığın giderilmesi sebebi ile icradan satılacak olan arazi 808 bin TL'ye açık artırma ile satılacak...

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde 9 bin metrekare arazi 2 milyon!

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde üzerinde un fabrikası, depolar, müştemilat ile hizmet binası bulunan arazi satılıyor

Dikili arazi krizine aziz kocaoğlu müdahele mi etti Haberi

Dikili arazi krizine aziz kocaoğlu müdahele mi etti

Dikili Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Tosun’un Ankara’da kurulan bir vakıf üniversitesine piyasa değeri milyonlarca lirayı bulan arazileri bedelsiz devretmesi ortalığı karıştırdı. AK Parti ile CHP’li bazı isimlerin karşı çıktığı tahsis işlemi yargıya taşınırken duruma İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocoğlu müdahale etti. Kocaoğlu, Tosun’u özel görüşmede uyardı ve tahsisin iptal edilmesini istedi.

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Dikili’de özel bir üniversiteye yapılan arazi tahsisi kriz çıkarttı. Konu, Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Tosun’un onayının ardından ilk kez Eylül ayı meclis toplantısında gündeme geldi.

Başkan Tosun’un talimatı ile Ankara'nın Çubuk İlçesi’nde 2013 yılında kurulan Anka Teknoloji Üniversitesi’ne yer tahsisi edilmesi için çalışmalar başladı. İstanbul Adli Bilimler Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından 2013 yılında Ankara’da kurulan bir vakıf üniversitesi olan Anka Üniversitesi’nin İzmir’deki bir belediyeden yer...