28 / 07 / 2024

Dikili Belediyesi park bakım çalışmaları

Dikili Belediyesi park bakım çalışmaları

Dikili Belediyesi, çocukların en büyük mutluluğu olan parklarda oynarken düşüp yaralanmalarının önüne geçmek için parkları daha güvenli alanlar haline getiriyor. Dikili' deki parklara AB standartı...

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Dikili Belediyesi 17 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı Mahallesi'nde yer alan 17 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Dikili Belediyesi 7 arsa ve arazi satacak! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlara büyük fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili'de yer alan 7 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte 8 Haziran'da yapılacak olan ihale ile ilgili detaylar...

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dikili Belediyesi, İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satacak. Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Satılık yazlık arayanlar için büyük fırsat! Dikili Belediyesi 15 konutu satışa çıkardı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir, Dikili Çandarlı'da yer alan 15 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Dikili Belediyesi'nden 3.1 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Dikili Belediye Başkanlığı; İzmir İli, Dikili İlçesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü toplamda 3 milyon 177 bin 653 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Dikili Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Dikili Belediye Başkanlığı, Çandarlı, İsmetpaşa ve Merdivenli Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale usulü ile satıyor. İhaleler 20 Temmuz'da gerçekleşecek..

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Dikili Belediyesi park bakım çalışmaları Haberi

Dikili Belediyesi park bakım çalışmaları

Dikili Belediyesi, çocukların en büyük mutluluğu olan parklarda oynarken düşüp yaralanmalarının önüne geçmek için parkları daha güvenli alanlar haline getiriyor. Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçedeki parkların zemini AB standartlarında kauçuk ile kaplanarak artık daha güvenli ve güzel bir görünüm kazanıyor.


Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından başlatılan çalışmalarla ilçe sınırlarındaki çocuk oyun parkları AB standartlarına kavuşturuluyor. Ekipler tarafından startı verilen çalışmalarla parkların zemini kauçuk ile kaplanıyor. Koruyucu, darbe emici, esnek özellikleri sayesinde çocuk oyun alanlarında çocukların düşmesi durumunda yaralanmaların önüne geçecek olan kauçuk zemin, kum ve diğer oyun alanları malzemelerine göre daha temiz ve sağlıklı olmasıyla da öne çıkıyor. Çocukların daha güvenli alanlarda oynamaları için gerçekleştirilen düzenlemeye son olarak Çandarlı Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde yeni yapılan...