24 / 07 / 2024

Dikili Belediyesi temizlik çalışmaları

Dikili Belediyesi temizlik çalışmaları

Bütünşehir Yasası ile birlikte Çandarlı Beldesi ile ilçedeki 27 köyün mahalle olarak katılımıyla yetki ve sorumluluk alanı genişleyen Dikili Belediyesi, kadro ve araç-gereç yetersizliğine rağmen temizlik çalışmalarını aksatmadan hizmetlerine devam ediyor.

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de 17 adet arsa satışa çıkıyor! 5 Ekim'de yapılacak ihalede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor

İzmir Dikili Belediyesi Katıralan Mahallesi'ndeki 17 adet arsayı satışa çıkardığını ilan etti. İşte ihaleye ilişkin tüm merak edilenler...

Dikili Belediyesi 17 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı Mahallesi'nde yer alan 17 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Dikili Belediyesi 7 arsa ve arazi satacak! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlara büyük fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili'de yer alan 7 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte 8 Haziran'da yapılacak olan ihale ile ilgili detaylar...

O belediye çok sayıda temizlik personeli alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Nizip Belediyesi, kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Geçici süreli 70 kamu temizlik personeli alımı gerçekleştirilecek. Personel alımı ile ilgili gerekli koşullar ve başvuru detayları da açıklandı.

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dikili Belediyesi, İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satacak. Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Satılık yazlık arayanlar için büyük fırsat! Dikili Belediyesi 15 konutu satışa çıkardı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir, Dikili Çandarlı'da yer alan 15 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Nallıhan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ankara Nallıhan Belediyesi tarafından emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti ödemelerinin 30 Kasım'da sona ereceğini açıkladı.

İzmir Dikili'de imar rantı iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dikili’de 5 bin ve 25 ölçekli nazım imar planı çalışması gerçekleştirdi. Planlamayı yapan özel şirketin arsa sahiplerine para karşılığı imar rantı sağladığı öne sürüldü...

Bakırköy Belediyesi'ne haciz şoku! 

Bakırköy Belediyesi'nin 2004 yılında anlaştığı bir temizlik şirketi o döneme ait ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle belediyeye dava açtı. Yapılan görüşmelerden sonuç alınmayınca bazı eşyalar haczedildi.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Şahinbey Belediyesi, 2019 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödeme süresinin 02 Aralık 201 9 tarihinde sona ereceği konusunda bir uyarı yaptı.

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Dikili Belediyesi temizlik çalışmaları Haberi

Dikili Belediyesi temizlik çalışmaları


Son yerel seçimlerle yürürlüğe giren Bütünşehir Yasası ile birlikte Çandarlı Beldesi ile ilçedeki 27 köyün mahalle olarak katılımıyla yetki ve sorumluluk alanı genişleyen Dikili Belediyesi, kadro ve araç-gereç yetersizliğine rağmen temizlik çalışmalarını aksatmadan hizmetlerine devam ediyor.


Haftanın yedi günü yirmi dört saat çalışmalarını özveriyle yürüten temizlik işleri ekipleri, rutin çalışmalara ek olarak kavurucu sıcakların yaşandığı bu günlerde vatandaşların, günlük yaşamları içerisinde, hoş olmayan koku, görüntü ve kirlilikten kurtulmalarını sağlamak için hizmette kullanılan çöp toplama araçlarıyla konteynırların temizliğine özel ilgi gösteriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında göreve çıkacak çöp kamyonları baştan aşağı dezenfektanlı ve köpüklü suyla yıkanıyor. Yıkanma işleminin ardından araçlar yapılan iç ve dış bakım ile kontrollerinin tamamlanmasıyla, güzel kokular sıkılarak göreve çıkartılıyor.


Dikili ilçesini temizlik ve çevre...