05 / 05 / 2024

dikili sokakları temizleniyor

dikili sokakları temizleniyor

30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP' li Mustafa Tosun'un belediye başkanlığı koltuğuna oturmasıyla daha çevreci ve yenilikçi bir kimliğe bürünen Dikili' de temizlik devrimi yaşanıyor...

Altındağ'da asfalt çalışmasıyla sokaklar yenileniyor!

Altındağ Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı geniş çaplı asfalt çalışmasıyla sokakları yeniliyor. Asfalt bakım onarım çalışması yapan ekipler, vatandaştan da tam not aldı.

Kasımpaşa'nın sokakları yenileniyor!

Beyoğlu Belediyesi, İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Kasımpaşa’nın sokaklarını yeniliyor. Çalışmalar kapsamında toplam 4 bin 500 metrekare yol ve kaldırımın yenilendi.

Ünlüler İzmir Dikili'de gayrimenkul yatırımı yapıyor!

Eski bir Rum köyü olan Dikili Bademli'ye iş adamı, politikacı ve sanatçılar rağbet etmeye başladı. İstanbul ve Ankara'dan gelip arazi ve taş ev alanların sayısı her geçen gün artıyor.

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar adres!

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar adres bilgilerine göre İstanbul'un Başakşehir - Bahçeşehir bölgesinde yer alıyor. Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesi 22 blok halinde yükseliyor.

Tarsus'un tarihi sokakları aydınlatıldı!

Tarsus Sinyalizasyon ekipleri, kentin önemli tarihi mekanlarından olan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyonu yapılan Saint Paulus Kuyusu çevresinde bulunan 42. ve 43. sokakları aydınlattı.

Dikili'ye yeni modern parklar yapılıyor!

Dikili Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde park yapım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam etti. Ekipler mahallelere yeni modern çocuk parkları kazandırdı.

Mustafa Tosun Dikili'deki projeleri anlattı!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Çandarlı bölgesinde yer alan Piri Reis Sitesi, EYKO Sitesi, Özlem Sitesi ve Denizkabuğu Sitesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşın sorun ve önerilerini dinledi.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede dairelerin alanları 123 ile 158 metrekare arasında değişiyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 48 bin 327 metrekare olarak belirlenen proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

Dikili Erdal İnönü Stadı'na suni çim döşendi!

İzmir'in profesyonel futbol kulüplerinin stat sorunu her geçen gün büyürken bir sevindirici haber Dikili'den geldi. Dikili Erdal İnönü Stadı'nın zemini, FIFA normlarına uygun son jenerasyon suni çime sahip oldu.

Dikili'deki arsa Başbakanlık Özelleştirme ihalesi'nce iptal edildi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir İli Dikili İlçesi'nde bulunan arsanın satışı için düzenlenecek olan ihale iptal edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında!

‘Her eve bir bahçe2 anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Konak’ın merdivenli sokakları yenileniyor!

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ın ilçeyle özdeşleşen merdivenli sokakları yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Eğimin yoğun olduğu dik sokaklarda yaya ulaşımını sağlayan merdivenli sokakları tepeden tırnağa yenilenecek.

dikili sokakları temizleniyor Haberi

dikili sokakları temizleniyor

30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP'li Mustafa Tosun'un belediye başkanlığı koltuğuna oturmasıyla daha çevreci ve yenilikçi bir kimliğe bürünen Dikili'de temizlik devrimi yaşanıyor. Dikili'nin her sokağında, her mahallesinde, her köyünde titizlikle yürütülen çalışmaları günün erken saatlerinden gece yarısına kadar sürdüren ekipler, rutin temizlik işlerinin yanında, gerçekleştirdiği hassas temizlik çalışmalarıyla da ilçeyi dip bucak temizliyor.


Dört Koldan Temizlik Seferberliği


'Çocuklarımızın aydınlık geleceği için temiz bir çevre, temiz bir Dikili' hedefiyle adeta ilçede temizlik seferberliği başlatan Dikili Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, ilçe merkezi civar mahalleler ayrımı yapmaksızın, temizlik çalışmalarını sürdürüyor. 105 kişilik temizlik ekibi ile aralıksız çalışan Dikili Belediyesi, çöp toplama, park, yeşil alan, kumsal, plaj, sokak, cadde ve okulların temizlik çalışmalarının yanı sıra ilçede görüntü kirliliği oluşturan, yol kenarlarına, kaldırımlara, ormanlık ve...