02 / 05 / 2024

Mustafa Tosun Dikili'deki projeleri anlattı!

Mustafa Tosun Dikili'deki projeleri anlattı!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Çandarlı bölgesinde yer alan Piri Reis Sitesi, EYKO Sitesi, Özlem Sitesi ve Denizkabuğu Sitesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşın sorun ve önerilerini dinledi.



Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Çandarlı bölgesinde yer alan Piri Reis Sitesi, EYKO Sitesi, Özlem Sitesi ve Denizkabuğu Sitesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşın sorun ve önerilerini dinledi. Yerel seçimlerden bugüne yapılan hizmetleri anlatan Başkan Tosun, ilçenin Kuzey Ege'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğini söyledi. 


18 aylık süreçte Dikili'de önemli işlerin yapıldığını ve hiçbir ayrım yapılmaksızın kentin her köşesine hizmet verdiklerini anlatan Başkan Tosun, ilçede altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla birlikte gençlik merkezi, bilim evi, sosyal tesisler, spor tesisleri, parklar, yol yapımı, engelli ve yaşlı vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak merpenlerin yapımlarının, yeşillendirme çalışmalarının hızla devam ettiğini vurguladı. Sıfır sorunlu bir ilçe hedeflediklerini aktaran Tosun, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren insanımıza ve ilçemize yakışan hizmet üretme amacı içerisindeyiz. Ne mutlu ki, gayemize adım adım ulaşıyoruz" dedi.


Cazibe merkezi

Dikili'nin Kuzey Ege'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğini söyleyen Tosun, "Biz ilçemizi çok seviyoruz. Bu nedenle her yaptığımız hizmetin kaliteli ve güzel olmasını istiyoruz. Amacımız Dikili'yi kısa zamanda bölgenin cazibe merkezi ve ülkemizin gözbebeği haline getirmek" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön