05 / 05 / 2024

dikilide temizlik çalışmaları

dikilide temizlik çalışmaları

30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP' li Mustafa Tosun'un belediye başkanlığı koltuğuna oturmasıyla daha çevreci ve yenilikçi bir kimliğe bürünen Dikili' de temizlik devrimi yaşanıyor...

Mardin'in Dargeçit Belediyesi alt yapı çalışmalarına hız verdi!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.

Gaziantep Şehitkamil'de hafriyat temizlik çalışmaları yapılıyor!

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan hafriyatları temizleyerek görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor. Yapılan hafriyat temizlik çalışmaları memnuniyetle karşılandı.

Nevşehir Kalesi'ndeki kazı çalışmalarında kilise bulundu!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen Kale ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi uygulaması sırasında ortaya çıkarılan yer altı şehrindeki kazı ve temizlik çalışmalarında tarihi kiliseye rastlandı.

Kurbağalıdere'de temizlik çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kurbağalıdere’de geçen ay sonunda başlattığı temizleme çalışmaları hızla devam ediyor. Çevre sakinleri, deredeki hava kabarcıklarının azaldığını ama kokuda bir azalma yaşanmadığını belirtiyor.

Karaman Kalesi'nin restorasyon çalışmaları 2016'da bitecek!

Karaman Kalesi'nin iç kısmının toprak altında kalan bölümlerinin ortaya çıkarılması için başlatılan temizlik ve kazı çalışmaları devam ediyor. Karaman Valisi Murat Koca, kazı alanında çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kurbağalıdere'nin temizlik çalışmaları tamamlanmak üzere!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kadıköy-Maltepe-Ümraniye'deki derelerin aktığı geniş bir havza olan 67 kilometre uzunluğundaki Kurbağalıdere'nin temizlik çalışmalarında önemli mesafe aldı.

Kurbağalıdere'deki temizlik çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlandı!

Kirliliği ve çevreye yaydığı koku her geçen gün artan Kadıköy Kurbağalıdere'de geçen hafta başlatılan temizleme çalışmaları sonucunda çamurun yüzde 60'ı temizlendi. Bir hafta içinde kötü kokunun büyük çapta biteceği belirtiliyor.

Kadıköy Kurbağalıdere'de temizlik çalışmaları sürüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Deniz Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Kurbağalıdere'deki temizlik çalışmaları sürüyor. Bugün "Yengeç" adı verilen dip tarama teknesi çalıştı.

Altınordu Bülbül Deresi’nde temizlik çalışmaları başladı!

Altınordu Belediyesi, şehri ikiye bölen Bülbül Deresi’nde yaz sezonu için temizlik çalışmalarına başladı. Hemen her yağışta yüksek kesimlerden gelen taş ve ağaç kütükleriyle kaplanan Bülbül Deresi’nde temizleme çalışmaları sürüyor.

İstanbul'da plaj temizlik çalışmaları yapılıyor!

İstanbul'daki 515 kilometrelik kıyı şeridinde bulunan sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarında, 42 mobil ekiple her gün temizlik çalışması yapılıyor.

Edirne Makedon Kulesi'nin tadilat çalışmaları ne zaman bitecek?

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, temizlik çalışması yapılan Makedon Kulesi ve tadilat çalışmaları devam eden Sokullu Hamamı’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kayapınar Afet Evleri temizlik çalışmaları başladı!

Kayapınar Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik Müdürlükleri çoğunluğu göç mağdurunun yaşadığı Afet evleri bölgesinde Mahalle halkıyla birlikte genel temizlik yaptı. Çalışmayla bölge çöp ve molozlardan temizlendi.

TOKİ Nevşehir 4. etap inşaat çalışmaları devam ediyor!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği halinde hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi uygulaması sırasında bulunan dünyanın en büyük yeraltı şehrinin ortaya çıkartılmasına yönelik temizlik çalışmalarına başlanıldı.

dikilide temizlik çalışmaları Haberi

dikilide temizlik çalışmaları

30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP'li Mustafa Tosun'un belediye başkanlığı koltuğuna oturmasıyla daha çevreci ve yenilikçi bir kimliğe bürünen Dikili'de temizlik devrimi yaşanıyor. Dikili'nin her sokağında, her mahallesinde, her köyünde titizlikle yürütülen çalışmaları günün erken saatlerinden gece yarısına kadar sürdüren ekipler, rutin temizlik işlerinin yanında, gerçekleştirdiği hassas temizlik çalışmalarıyla da ilçeyi dip bucak temizliyor.


Dört Koldan Temizlik Seferberliği


'Çocuklarımızın aydınlık geleceği için temiz bir çevre, temiz bir Dikili' hedefiyle adeta ilçede temizlik seferberliği başlatan Dikili Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, ilçe merkezi civar mahalleler ayrımı yapmaksızın, temizlik çalışmalarını sürdürüyor. 105 kişilik temizlik ekibi ile aralıksız çalışan Dikili Belediyesi, çöp toplama, park, yeşil alan, kumsal, plaj, sokak, cadde ve okulların temizlik çalışmalarının yanı sıra ilçede görüntü kirliliği oluşturan, yol kenarlarına, kaldırımlara, ormanlık ve...