03 / 05 / 2024

Dikmen İlkadımda merdiven kâbusu

Dikmen İlkadımda merdiven kâbusu

Çankaya İlkadım Mahallesi Namdar Sokak’tan, Dikmen Vadisi’ne inen merdivenleri bağımlılar mesken tuttu. Mahalle muhtarı Emine Akdemir, “Mahalleli akşam 8’den sonra dışarı çıkamıyor” dedi. İşte yaşananlar...

TOKİ Sinop Dikmen 94 konut ihalesi 25 Nisan'da!

TOKİ Sinop İli Dikmen İlçesi'nde toplamda 94 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Sinop Dikmen 94 konutun ihale tarihi belirlendi.

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Modelpan, mimari tasarımda malzemenin rolünü masaya yatırdı!

Modelpan tarafından, Yapı Endüstri Merkezi’nin organizasyonuyla düzenlenen “Mimari Tasarımda Malzemenin Rolü” konulu konferansta mimari tasarımda malzemenin rolü konuşuldu.

Mimari Tasarımda Malzemenin Rolü paneli 7 Mart'ta!

Modelpan, malzeme ile akıllanan yapılara dikkate çekmek amacıyla, Yapı-Endüstri Merkezi organizasyonuyla, "Mimari Tasarımda Malzemenin Rolü" panelini 7 Maer'ta yapacak.

12 adımda konut satın almak!

Konut satın almak isteyenler birçok soruya cevap aramadan yola koyulmak istemiyor. İşte 12 adımda konut satın almak...

Türkiye'nin yatırımda riski yükseldi!

16 büyük varlık şirketi tarafından gerçekleştirilen anket sonucu, Türkiye’nin ekonomik görünümüne en düşük not verildi. Çin ve Türkiye yatırımda en az cazip ülke görüldü.

Türkiye'ye yatırımda algı oyunu tutmadı!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Türkiye'ye yatırımda güvenilmesi gerektiğini belirtti. Ülker, "6 yabancı ortağımızla Türkiye’ye 1 milyar TL reel yatırım yaptık" dedi.

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen!

45 katlı tek bloktan oluşan Gökyüzü Bahçeleri Dikmen 175 daireden meydana geliyor. Proje Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor.

Kayseri Büyükşehir yatırımda rekor kırıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2017 yılının ilk meclis toplantısına başkanlık etti. Toplantıda 2016 yılını değerlendiren Başkan Çelik, yatırımda rekor kırıldığını, 2017 yılında yeni bir rekorun kırılacağını belirtti.

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi Ankara'nın en yeşil binası olma özelliği taşıyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Dikmen Vadisi 1. ve 2.etap imar planı askıda!

Ankara Dikmen Vadisi 1. ve 2. Etaplara ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Dikmen Vadisi 3.etap imar planı değişikliği askıda!

Ankara Dikmen Vadisi 3. Etapa ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Dikmen Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikmen Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Aydın Dikmen imzasıyla kuruldu.

Dikmen İlkadımda merdiven kâbusu Haberi

Dikmen İlkadımda merdiven kâbusu

Kentin en değerli projelerinden biri olan Dikmen Vadisi’nin hemen bitişiğinde bulunan Namdar Sokak’ın sakinleri, son günlerde bağımlılarla mücadele ediyor. Sokağın sonundaki boş araziyi ve evlerinin önünden Dikmen Vadisi’ne inen merpenleri bağımlıların merken tuttuğunu belirten mahalleli, yetkililerin ilgisizliğine isyan etti. İlkadım Mahallesi muhtarı Emine Akdemir, bölgeyle ilgili olarak kendilerine sürekli olarak şikayet geldiğini belirterek, “Sokağın sonunda atıl şekilde bırakılan merpenler kırık dökük ve bağımlılar için bulunmaz bir mesken. Lambaları yanmadığı için insanlar da kullanmıyor. Beklediğimiz, istediğimiz hizmeti bir türlü alamıyoruz” dedi.


PİSLİK İÇİNDE KALDI


Namdar Sokak’ta bulunan apartman sakinlerinin akşam saat 8’den sonra evlerinden dışarıya adım atamadıklarını dile getiren Akdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Milyon dolarlık yatırımlar yapılan vadiye komşuyuz. İnsanlar burada yıllardır biriktirdikleri yatırımları sonucu 500-600 bin liralık evler aldı. Ancak ne yazık...