03 / 05 / 2024

Dikran Masis eskidji

Dikran Masis eskidji

Dikran Masis, eşi Yasemin Hanıma St. Tropez'den havuzlu bir villa satın aldı. Peki ünlü emlakçılar listesinde yer alan Dikran Masis kimdir? Dikran Masis, hangi şirketin sahibi?

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Dikran Gülmezgil kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Dikran Gülmezgil kimdir? Dikran Gülmezgil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dikran Gülmezgil'in biyografisi...

Dikran Masis'ten mülk sahiplerine 'kira almayın' çağrısı! 

İş adamı Dikran Masis, koronavirüs salgınıyla mücadelede herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. Bin 447 kiracısından kira almayan Masis, "Ben bunu kahraman olmak için yapmadım. Ticaretin gereği buydu yaptık. Benim felsefemde batan geminin lüks kamarası olmaz" diye konuştu...

Dikran Masis 1447 kiracısından kira almayacak!

İş insanı Dikran Masis, yeni tip koronavürüs (Kovid-19) sebebiyle işleri olumsuz etkilenen 1447 kiracısından kira almayacak.

Masis Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Masis Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Arat tarafından kuruldu.

Eskidji, Şekerbank'ın 262 gayrimenkulünü 26 Eylül’de satışa çıkarıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 262 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü 26 Eylül 2019 Perşembe günü satışa çıkarıyor...

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde bulunan 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü bugün saat 14.00'te açık artırma ile satıyor.

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü 26 Mart’ta satacak!

Şekerbank’ın 54 ilde 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulü Eskidji Müzayedecilik tarafından 26 Mart Salı saat 14.00'te açık artırma ile satışa çıkarılıyor...

Eskidji, Şekerbank'ın 52 ildeki 250 gayrimenkulünü bugün satıyor!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 250 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Açık artırma yöntemiyle satılacak gayrimenkullerin ihalesi bugün saat 14:00'da gerçekleşecek.

Eskidji, Şekerbank'ın 266 gayrimenkulünü 27 Eylül'de satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 266 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü açık artırma ile satışa çıkarıyor...

Dikran Masis ve Yasemin Masis İngiltere'den ev aldı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden işadamı Dikran Masis ve mimar Yasemin Masis, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinden ev aldı. Çift, evleri için 38 milyon 500 bin lira ödedi.

Dikran Masis eskidji Haberi

Dikran Masis eskidji

Dikran Masis kimdir?

Dikran Masis, Ermeni asıllı. Babasından kalan servet sayesinde işlerini büyüten Dikran Masis ünlü emlakçılar arasında yer alıyor.


Dikran Masis, Eskidji Müzayede şirketi’nin sahibi. Dikran Masis, 4. evliliğini Yasemin Öztürk ile yaptı. Kendisinden 35 yaş küçük olan Yasemin Hanım ise iç mimar.


Eşi için her yıl servet değerinde yaş günü armağanları alan ünlü işadamı Dikran Masis, bu sene de geleneğini bozmadı.


İç mimar olan Yasemin Hanım'la her yaz Fransa'nın sosyetik tatil bölgesi St. Tropez'e giden işadamı Masis, buradan bir villa aldı.


Masis'in St.Tropez'deki havuzlu villası için 3 milyon euro ödediği iddia edildi. Dikran Masis, Yasemin Hanım'a 31. yaş gününde 5.2 milyon dolarlık bir villa, 32. doğumgününde ise 2 milyon dolarlık bir yat satın almıştı.


Önceki evliliklerinden 3 çocuğu bulunan Ermeni asıllı Dikran Masis,...