29 / 04 / 2024

Dilek Holding istanbul yatırımı

Dilek Holding istanbul yatırımı

Sheraton Çeşme Hotel ile öne çıkan Dilek Holding, İstanbul'da turizme biri Beyoğlu Pera'da, diğeri Şişli'de olmak üzere 350 milyon dolarlık iki otelle giriş yaptı. Marmaris'teki resort oteli için de 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor

Dilek Holding, İstanbul'a 350 milyon dolarlık yatırımla girdi!

Dilek Holding, İstanbul'a 350 milyon dolarlık yatırımla girdi. Pera'da 130, Şişli'de de 291 odalık iki otel yatırımını bitiren holdingin Genel Koordinatörü Serdar Turan, Pera'daki yatırımın 100, Şişli'dekinin ise 250 milyon dolar olduğunu söyledi.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Kalyon Holding'ten İstanbul Havalimanı'na 8 milyar avroluk yatırım! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, İGA'daki yeni ortaklık yapısıyla ilgili konuştu ve buradaki yatırımlarını değerlendirdi...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Kalyon Holding İstanbul Havalimanı'ndaki hisse payını arttırdı

Kalyon Holding İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payını yüzde 55’e çıkarma kararı aldı. İstanbul Havalimanı ortaklarından Limak Yatırım Holding ve Mapa İnşaat, geçtiğimiz günlerde hisselerini diğer ortaklara satmak için anlaşmaya varmıştı.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

İskender Dilek vefat etti! 

Dilek Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili İskender Dilek hayatını kaybetti. 

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi Bayrampaşa’da 70 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Vatansever tarafından açıldı.

TMMOB'dan Kanal İstanbul için itiraz dilekçesi!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Kanal İstanbul ÇED Olumlu Kararı İptal Davası için belirlenen bilirkişilerin objektif olmadığını ileri sürerek dilekçe verdi ve itirazda bulundu.

Canan Kaftancıoğlu'ndan Kanal İstanbul için itiraz dilekçesi!

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul projesi kapsamında askıda bulunan planlara ilişkin itiraz dilekçesi verdi. Kaftancıoğlu, 16 milyon İstanbullu ile birlikte dayanışma içerisinde mücadele edeceklerini belirtti.

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Kanal İstanbul projesinin iptali için 100 binden fazla dilekçe verildi!

Kanal İstanbul projesinin ÇED raporuna itiraz süresi dün mesai bitimi ile birlikte sona erdi. İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne 100 binden fazla itiraz dilekçesi teslim edildi

Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un ÇED raporuna itiraz dilekçesi verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporuna itiraz dilekçesini Beşiktaş'taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne verdi. Başkan Ekrem İmamoğlu, 3 bilim insanının raporunu okuduğunu ve uykularının kaçtığını belirtti.

Dilek Holding istanbul yatırımı Haberi

Dilek Holding istanbul yatırımı


Sheraton Çeşme Hotel ile öne çıkan Dilek Holding, İstanbul'da turizme biri Beyoğlu Pera'da, diğeri Şişli'de olmak üzere 350 milyon dolarlık iki otelle giriş yaptı. Marmaris'teki resort oteli için de 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Dilek Holding, turizmde Sheraton Çeşme Hotel yatırımının ardından bu alanda hedef büyüttü. İstanbul'da iki şehir oteli açan grup, iki yeni otel yatırımı için de düğmeye bastı. Yeni yatırımların tanıtıldığı toplantıda konuşan Dilek Holding Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan, İstanbul'da turizm sektörüne biri Beyoğlu Pera'da, diğeri Şişli'de olmak üzere 350 milyon dolarlık iki yatırımla giriş yaptıklarını söyledi. 

Radisson Blu Pera'nın açılışını geçen yıl yaptıklarını anımsatan Turan, "Bu otelin yatırım değeri 100 milyon dolar. İkinci otelimiz Radisson Blu Şişli'yi de 5 Şubat'ta açtık. Bu otel için de 250...