05 / 05 / 2024

dilovası tem

dilovası tem

Gebze'de yol çalışması sırasında köprüler patlatılarak yıkılacak. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında patlatma yönetimi ile yıkımla tanışan Türkiye'de ilk defa patlatılarak köprü yıkımı bu gece gerçekleştirilecek.

Dilovası mevkisi ile Gebze arasındaki eski köprüler patlatılarak yıkılacak!

TEM Otoyolu'nun Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'na bağlantısını sağlayan K1 kavşağı bölgesinde yolun genişletilmesi nedeniyle Dilovası mevkisi ile Gebze arasındaki eski köprüler bu gece saat 00.00'da emülsiyon tipi patlayıcılarla yıkılacak.

Yarın gece Gebze-Dilovası arası TEM ve D-100 kapanıyor!

Trafiğin verileceği D-100 karayolunun Dilovası ile Gebze arasında da yarım saat duracak. Yarın akşam 23.45 ile 00.15 arasında yapılacak patlatma sırasında can güvenliği için ulaşım TEM'de olduğu gibi D-100'de de tamamen durmuş olacak.

Dilovası-Gebze otoyolu 15 saat trafiğe kapatılacak!

TEM (O4) Otoyolu'nda trafik akışı, Dilovası mevkii ile Gebze arasındaki eski üst geçitlerin patlatma yöntemiyle yıkılması çalışmaları nedeniyle 20 Eylül saat 21.00 ile 21 Eylül saat 12.00 arasında çift yönlü kesilecek.

Dilovası TEM otoyolunda üst geçit çalışması yapılıyor!

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar nedeniyle otoyolun Dilovası geçişinde trafik akışı, bu akşam 10 saat süreyle D-100 kara yolundan sağlanacak.

TEM Dilovası İstanbul yönü sabah 07.00'ye kadar trafiğe kapatılacak!

İstanbul -İzmir arasındaki yolculuğu 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfezi Köprüsü bağlantı yolundaki çalışma nedeniyle TEM'in İstanbul yönü, Dilovası'ndan itibaren trafiğe kapatılacak...

Gebze-İzmir TEM otoyolunda üst geçit çalışması yapılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir TEM otoyolunda üst geçit çalışması devam ediyor. Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamındaki çalışmalar nedeniyle, otoyolun Dilovası geçişinde ulaşım, 21.30'dan 07.00'ye kadar D-100 kara yolundan sağlanacak.

Sur Yapı Tem projesinde ön talep süreci başladı!

Sur Yapı yeni projesinde ön talep sürecini başlattı. Lansman öncesi indirimli satışların yapıldığı proje; Tem otoyolu Gaziosmanpaşa kavşağı girişinde, şehir parkının hemen yanında yer alacak...

Avrupa Konutları Tem 2 projesi Ocak 2015'te teslim!

Geniş daire tiplerinin, sosyal tesis ve spor alanların da ailelerin ihtiyaçlarına yönelik şekillendirildiği Avrupa Konutları Tem 2 'de fiyatlar 523 bin TL ile 765 bin TL arasında değişiyor.

Avrupa Konutları Tem 2 projesi Ocak 2015'te teslim!

Artaş Grubu, Avrupa Konutları TEM 2 projesinin de teslim tarihini şimdiden öne çekti. Avrupa Konutları TEM 2'de inşa çalışmaları da hızla devam ederken, 2015 Nisan olarak belirtilen teslim tarihi 2015 Ocak'a çekildi.

Avrupa Konutları Tem 2'de erken teslim!

Avrupa Konutları markasıyla öne çıkan Artaş Grubu, daha öncekiler gibi TEM 2 projesinin teslimini de erken yapacak. Projenin 2015 Nisan olarak belirtilen teslim tarihi, önümüzdeki yılın ilk ayına çekildi...

Avrupa Konutları TEM 2’de erken teslim müjdesi!

Artaş Grubu’ nun 2009 yılında erken teslimle tamamladığı Avrupa Konutları TEM projesinin yanı başında inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2’ de avantajlı fiyatlar devam ediyor...

Avrupa Konutları TEM 2’de 523 bin liraya! Fırsatlar devam ediyor!

Erken teslim süreleri ve müşterisine kazandırdığı yüksek prim oranlarıyla konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları’nın, yeni projesi TEM 2’de de fırsatlar devam ediyor...

Dilovası Kültür Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Dilovası Kültür Merkezi, Dilovası için cazibe merkezi olacak. Yapının otopark olarak kullanılacak bodrum 1 katı ile anfi salonun yer aldığı bodrum 2’inci ve zemin kat kaba inşaatı tamamlandı.

dilovası tem Haberi

dilovası tem

TEM Otoyolu'nun Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'na bağlantısını sağlayan K1 kavşağı bölgesinde yolun genişletilmesi nedeniyle Dilovası mevkisi ile Gebze arasındaki eski köprüler bu gece saat 00.00'da emülsiyon tipi patlayıcılarla yıkılacak.


Yıkımı gerçekleştirilecek köprülerin üzerine toplam 615'er delik açıldı ve yıkım için 123 kilogram patlayıcı ile 50 gecikmeli kapsül hazırlandı.


Patlama sırasında beton parçaların savrulmasını önlemek için güvenlik önlemleri alındı. Bu kapsamda köprüler 4 kat tel, kauçuk ve toz örtüsüyle sarılırken, çevredeki binalar da her ihtimale karşı koruyucu örtüyle kaplandı. Bu yıkım yönteminin kullanılmasıyla zamandan tasarruf sağlanmış olacak.


Köprülerin yıkım işini üstlenen Ege Nitro firmasının danışmanı İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yıkılacak köprülerin İstanbul'un ana ulaşım damarı olan TEM Otoyolu üzerinde bulunduğunu söyledi.


Yıkım işinin klasik yöntemle...