28 / 07 / 2024

Dilşad Aslaner

Dilşad Aslaner

Vemimarlık İnşaat Reklamcılık ve Danışmanlık Limited Şirketi, Gencer Yalçın ve Dilşad Aslaner ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Üsküdar, Beylerbeyi Mahallesi, Abdullahağa Caddesi'nde kuruldu.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

Kentsel dönüşümde çoğunluk kararına karşı hukuki başvuru yolları!

Avukat Fatma Dilşad Yelken "Kentsel dönüşümde 2/3 çoğunluk kararına karşı hukuki başvuru yolları" konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı..

6306 sayılı kanuna göre kentsel dönüşüm uygulamalarında vergisel muafiyetler!

Avukat Fatma Dilşad Yelken "6306 Sayılı Kanuna Göre Kentsel dönüşüm uygulamalarında vergisel muafiyetler" konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Siirt kentsel dönüşüm bekliyor!

Siirt Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, birim amirleriyle, Ulus Mahallesi’nde yapılan halk toplantısında bir araya geldiği mahalle sakinlerinin sorunlarını ve bölgedeki kentsel dönüşüm sorununu konuştu.

Kentsel dönüşümde hukuksal düzenlemelerde arsa payının önemi!

Avukat Fatma Dilşad Yelken "Kentsel dönüşümde hukuksal düzenlemelerde arsa payının önemi" konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Apartmanlarda kentsel dönüşüm süreci ve yapılması gerekenler!

Avukat Fatma Dilşad Yelken "Apartmanlarda kentsel dönüşüm süreci ve yapılması gerekenler" konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Kentsel dönüşümde itiraz yolları ve iptal davaları!

Avukat Fatma Dilşad Yelken "Kentsel dönüşümde itiraz yolları ve iptal davaları" konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Diyarbakır'da kolanları patlayan apartman tahliye edildi!

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar mahallesinde 1992 yılında inşa edilen Dilşad Apartman'ın kolanları patladı. Bina da yaşayan vatandaşlar evlerini tahliye etti.

2017'de kira yardımı hangi şartlarda yapılabilir?

Avukat Fatma Dilşad Yelken "2017 yılı kira yardımı uygulamaları kılavuzuna göre kentsel dönüşüm sürecinde kira hangi şartlarda yapılabilir?" konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Kentsel dönüşüm sürecinde riskli yapı tespiti ve yıkım süreci!

Avukat Fatma Dilşad Yelken, "Kentsel dönüşüm sürecinde riskli yapı tespiti ve yıkım süreci" konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Kentsel dönüşümde mülkiyet hakkının sınırlandırılması!

Avukat Fatma Dilşad Yelken, "Kentsel dönüşüm sürecinde yaşanan sorunlar ve mülkiyet hakkının sınırlandırılması" konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Kentsel dönüşümde maliklerin arsa payı sorunu ve düzeltim davası!

Av. Fatma Dilşad Yelken, kentsel dönüşümde maliklerin arsa payı sorunu ve düzeltim davası konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Kentsel dönüşüm uygulama yönetmeliğindeki değişiklikler nelerdir?

Kentsel dönüşüm uygulama yönetmeliğindeki değişiklikleri, Av. Fatma Dilşad YELKEN www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad YELKEN'in o yazısı..

Dilşad Aslaner Haberi

Dilşad Aslaner

Vemimarlık İnşaat Reklamcılık ve Danışmanlık Limited Şirketi, Gencer Yalçın ve Dilşad Aslaner ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Üsküdar, Beylerbeyi Mahallesi, Abdullahağa Caddesi'nde kuruldu.


Vemimarlık İnşaat Reklamcılık ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK  -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma...