02 / 05 / 2024

Dimer Mermer inşaat

Dimer Mermer inşaat

Mermeri blok ve işlenmiş halde yurt içi ve dışına satan Dimer Mermer, büyümesini sürdürüyor. Felat Gökdemir Mevzuattaki mevcut koşullar elverdiği ölçüde en az iki yeni ocak daha açmayı planlıyoruz dedi.

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Aydogdu tarafından kuruldu.

Lal Granit Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lal Granit Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Nadir Cengiz tarafından kuruldu.

Miraç Granit Mermer İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Granit Mermer İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu.

Ulusoy Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

Blue Emlak Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Emlak Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Rüstem Çetinkaya  tarafından kuruldu.

Gökyar Mermer İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyar Mermer İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   6 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Yıldırım tarafından kuruldu.

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Topal ve Aykut Gümüş ortaklığında kuruldu.

Mts Yatırım Mermer İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Yatırım Mermer İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hasbal tarafından kuruldu.

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeliile Mahsun Yıldırım ve Murat Hıdır Çelik ortaklığında kuruldu.

Bostancı Emlak ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Telekomünikasyon Enerji Makina Mühen.ve Bakım Petrol Oto Emlak Ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bostancı tarafından kuruldu.

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tanyeri tarafından kuruldu.

Yılmaz Sever Yapı Mermer İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Sever Yapı Mermer İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Sever tarafından kuruldu. 

Çin'de inşaat sektörü yavaşladı!

Temmer Marble Yönetim Kurulu Başkanı, Çin'de mermer ihracatının düşmesinin inşaat sektörünün yavaşlamasından kaynaklandığını kaydetti.

Dimer Mermer inşaat Haberi

Dimer Mermer inşaat


Mermeri blok ve işlenmiş halde yurt içi ve dışına satan Dimer Mermer, büyümesini sürdürüyor. Firmalarının yıllık 1 milyon metrekarelik üretim kapasitesinin bulunduğunu kaydeden Dimer Mermer Genel Müdürü Felat Gökdemir, "Portföyümüze yeni ürünler ekleyebilmek için Ar-Ge çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevzuattaki mevcut koşullar elverdiği ölçüde en az iki yeni ocak daha açmayı planlıyoruz.


Ayrıca Mersin OSB'de arazisi hazırlanmış, inşaat ve makine fizibilite çalışmaları süren yeni bir fabrika yatırımını gündemimize aldık" dedi. Enerji konusunda da yatırım planladıklarını belirten Gökdemir, "Fabrikalarımızda yaklaşık 2 bin kw'lık güneş enerjisi projesine başladık" açıklamasını yaptı.


Dimer'in bünyesine kattığı çeşitli sektör firmalarıya bir grup şirketi olduğunu kaydeden Felat Gökdemir, “Bu yıl ve gelecek yıl grup bünyesindeki diğer firmalarımız da yatırımlarıyla adından söz ettirecek” diye konuştu. Dimer Mermer’in sadece yurtiçinde değil yurtdışmda...