05 / 05 / 2024

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tanyeri tarafından kuruldu.



Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tanyeri tarafından kuruldu.

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu,boru montajı ve demontaj dış kaplama işleri yapmak -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatı yapmak ,sözleşmeler yapmak,bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri,peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. İNŞAAT MALZEMELERİ - İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. - Her türlü İşlenmiş veya işlenmemiş halde; Mermer, granit, kayağan taşı, kum taşı ve benzeri malzemelerin toptan ve perakende ticareti, - Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. - Her türlü nalburiye işleri yapmak OTOMOTİV -Her türlü motorlu taşıt ve bu motorlu taşıtlara ilişkin tüm yedek parçaların ve ekipmanların ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. TURİZM -1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. Yurt içinde ve yurt dışında sağlık danışmanlığı yapmak, sağlık hizmetlerine ilişkin organizasyonlar düzenlemek, bu amaçlarla sağlık turizmi acentesi kurmak ve kişilerin tedavi ihtiyaçlarına göre uygun hekim ve sağlık kuruluşunda tedavi ve seyahat organizasyonlarını gerçekleştirmek -Turizm ile ilgili her türlü bisiklet, motosiklet, araba kiraya vermek, kiralamak.


Geri Dön