25 / 05 / 2024

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tanyeri tarafından kuruldu.

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tanyeri tarafından kuruldu.

Umudum İnşaat Hırdavat Ambalaj Nakliye Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umudum İnşaat Hırdavat Ambalaj Nakliye Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Umut Can Gültekin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Citylux İnşaat Turizm Gıda Mermer Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Citylux İnşaat Turizm Gıda Mermer Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A. A. Yousef Salem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu.

Mermer ihracatı yüzde 50 azaldı!

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şehitoğlu, "Mermer ve doğal taş madenciliği sektöründeki blok ihracatının keskin bir şekilde yüzde 50 daralması, ülkemizin büyümesinin yavaşlamasına doğrudan etken olan bir durumu ortaya çıkardı" dedi...

Mermer ihracatının düşmesinde Çinliler etkili oldu!

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği ( AFSİAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, "Mermer ve doğal taş işletmeleri, ihracat yapamadığı için tek tek kapanıyor" dedi...

Mermer sektörü Çinli istilasında!

Hüseyin Şehitoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, ülke ekonomisinin ikinci Çeyrekte yüzde 2,1 ve yılın ilk yarısında yüzde 3,3 büyüdüğü söyledi. Mermer sektörü Çinli istilasında.

Umut Gürler kimdir?

2010 yılından bu yana Ankara İç Mimarlık Ofisi’nde projelerden sorumlu kurucu ortak ve iç mimar olarak çalışmalarına devam eden Umut Gürler kimdir? Umut Gürler, bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Burçin Solmaz Derinçay'da yaşanan kirliliğe dikkat çekti!

Güvenli Gıda Derneği Başkanı Yüksek Ziraat Mühendisi Sadadettin Karaarslan, İl Genel Meclisi Üyesi Burçin Solmaz'ın Derinçay'da yaşanan kirliliğe dikkat çektiği açıklamalar üzerine bir değerlendirme yaptı.

Özer Mermer Grubu'nun acı günü! Hacı Yusuf Özer Vefat etti!

Özerler Holding A.Ş, Özer Konveyör Band A.Ş, Özerler Ayakkabı-Lastik A.Ş, Özer Mermer Grubu, Newco Balkan L.L.C Kosova, Büyük Özer A.Ş., Özer İletişim grup şirketlerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yusuf Özer vefat etti.

Siemens derin dondurucu ile yaz lezzetlerini kışa saklayın!

Siemens derin dondurucu ile yaz lezzetlerini kışa saklayın. Siemens GS36NAI31 noFrost çekmeceli derin dondurucu ile kış mevsiminin ortasında yaz mevsimine özgü lezzetlerden oluşan ziyafet lüksüne sahip olabilirsiniz.

Umut Zenar kimdir?

Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı Umut Zenar kimdir? Umut Zenar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı Umut Zenar'ın biyografisi..

Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi'nin yol sorunu çözülemedi!

Muğla Ula’da hayırsever İşadamı merhum Hüseyin Ercan adına yapımı tamamlanmak üzere olan Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi’nin bahçesinin yanında bulunan 7 metrelik hazineye ait yol sorunu aşılamadı.

Bosch NoFrost çekmeceli derin dondurucuyla yaz lezzetleri kışın da taptaze!

Bosch GSN54AW30 Çekmeceli Derin Dondurucu, yazlık sebze ve meyvelerin tazeliğini, sağlığını ve lezzetini kış boyu yaşamak isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor.Bosch NoFrost çekmeceli derin dondurucuyla yaz lezzetleri kışın da taptaze.

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tanyeri tarafından kuruldu.

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu,boru montajı ve demontaj dış kaplama işleri yapmak -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatı yapmak ,sözleşmeler yapmak,bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri,peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. İNŞAAT MALZEMELERİ - İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve...