28 / 04 / 2024

dinar a rüzgar santrali

dinar a rüzgar santrali

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bize zaman zaman 'siz havadan, sudan para kazanıyorsunuz' diyorlar. Evet buralardan kazandığımız paralarla beraber ithal ettiğimiz doğal gazın fiyatlarını dengeleyebiliyoruz" dedi...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın hafta sonu 2000 dolar geçerken son günlerde 1980 seviyelerinde işlem görüyor. Yükselişe geçen altında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 1 Kasım 2023 canlı a

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar yerle bir oldu! 5 Ağustos Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatlarının gözü dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerindeydi. Verilerin açıklanması ile altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Fiyatlar resmen yerle bir oldu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 5 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altında haziran rüzgarı başladı! Altının efendisi İslam Memiş gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş, haziran ayına girilmesi ile altında rüzgarın başladığını söyleyerek, gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

6 dev bankada peş peşe son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB, Akbank ve Garanti açıkladı! Sakın kaçırmayın!

6 dev bankada peş peşe son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB ve Akbank ve bir banka daha açıkladı! Sakın kaçırmayın!.. İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

6 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB ve Akbank ve bir banka daha açıkladı!

6 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB ve Akbank ve iki banka daha açıkladı!.. İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

Euro 24 saat sonra resmen böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Rüzgar değil fırtına geliyor

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 Mart faiz kararını 24 saat sonra açıklayacak. Kararın açıklanması ile euronun yönü resmen böyle olacak! Rüzgar değil fırtına geliyor...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! 1 gram bile altını olan bu rakamlara bakıyor! 11 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bu hafta Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarıyla birlikte düşüşe geçti. Ons altın dip seviyelere kadar gerilerken dün altın fiyatları tekrar yükselişe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! 1 gram bile altını olan bu rakamlara bakıyor! 11 Mart 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında Powell rüzgarı! Dev Alman bankası resmen açıkladı! Öyle bir rakam geldi ki! Yer yerinden oynayacak

Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Poerll'ın açıklamalarından sonra altın fiyatları ons altından gelen pozitif hava ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarında Powell rüzgarı! Dev Alman bankası resmen açıkladı. Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak!

dinar a rüzgar santrali Haberi

dinar a rüzgar santrali


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bize zaman zaman 'siz havadan, sudan para kazanıyorsunuz' diyorlar. Evet buralardan kazandığımız paralarla beraber ithal ettiğimiz doğal gazın fiyatlarını dengeleyebiliyoruz" dedi.


Yapımı ve yatırımı GÜRİŞ tarafından gerçekleştirilen Dinar Rüzgar Enerji Santrali için tören düzenlendi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, törende yaptığı konuşmada, Türkiye’nin, son 11 yılda enerji politika ve stratejilerin yerli ve yenilenebilir kaynak üzerine oturttuğunu söyledi.


Petrol ve doğal gaz ithal eden bir ülke için bunun çok önemli olduğunu vurgulayan Yıldız, dünyanın şuanda yapılan planlamalarda 2050 yılına kadar ihtiyaç duyulan elektriğin yüzde 12’sinin rüzgar enerjisinden sağlanacağını ifade etti. Yıldız, şuanda 200 milyon avrodan daha fazla bir yatırımla dünyada 250 bin megavat civarında kurulu güçle rüzgarın elektriğe çevrildiğine değindi.


Türkiye’nin özellikle bölgesindeki siyasi istikrarsızlıklarla...