01 / 06 / 2024

dirican plaza konut fiyatları

dirican plaza konut fiyatları

Mersin Dirican Plaza 2'de son iki konutun satışı devam ediyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Tek Merve Plaza Sitesi'nde 450 bin liraya! Yeni proje!

Konut ve ofislerden meydana gelen Tek Merve Plaza Sitesi'nde toplamda 74 konut bulunuyor. Projede konut fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. 

Konut satışları seçimi bekliyor!

Crowne Plaza'da düzenlenen toplantıda konuşan ve mortgage krizinin yaşandığı yıllarda konut sektöründeki gelişmelerin balon olarak değerlendirildiğini hatırlatan Tanes, bunları doğru bulmadığını o zaman da dile getirdiğini kaydetti.

Turgay Tanes konut sektörünü değerlendirdi!

Crowne Plaza'da düzenlenen toplantıda konuşan ve mortgage krizinin yaşandığı yıllarda konut sektöründeki gelişmelerin balon olarak değerlendirildiğini hatırlatan Turgay Tanes, bunları doğru bulmadığını o zaman da dile getirdiğini kaydetti.

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’te yüzde 25 indirim!

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.

Still İstanbul Adoria konut alıcılarına özel şenlik düzenliyor!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de inşa edilen Still İstanbul Adoria 29 Mart Pazar günü Crown Plaza’da düzenleyeceği satış şenliğinde konut alıcıları ile bir araya gelecek

Tema World ve Tema Plaza ne zaman açılacak?

Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul 1.6 milyon metrekare alan üzerinde yükseliyor. Konut satışlarının devam ettiği proje kapsamındaki Tema World ve Tema Plaza da yer alıyor...

Çiçek Plaza'da teslimler 2016 yılının ilk yarısında!

10 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne hizmet sunan ve bugüne kadar 20 farklı projede 200 bin metrekarenin üzerinde konut ve işyeri inşaatını teslim eden Çiçek Kardeşler İnşaat, Mersinli Fatih Caddesi'nde Çiçek Plaza projesine başladı

TOKİ Batman Hasankeyf'te 60 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Batman Hasankeyf'te 60 konut hayata geçirecek. İhalesi 14 Ağustos 2014 tarihinde saat 14.00'te Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza'da yapılacak.

TOKİ Batman 450 adet konut yapım işi bugün ihale edilecek!

Batman Merkez 3. Bölge 450 Adet Konut, 1 ’er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün Bilkent Plaza 'da ihale edilecek...

TOKİ Batman 450 adet konut yapım işi yarın ihale edilecek!

Batman Merkez 3. Bölge 450 Adet Konut, 1 ’er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın Bilkent Plaza 'da ihale edilecek...

Malatya Beydağı 2. Bölge 531 adet konut yapım işi ihalesi bugün yapılacak!

Malatya Beydağı 2. Bölge 531 adet konut ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Ankara adresinde gerçekleştirilecek.

Malatya Beydağı 2. Bölge 531 adet konut yapım işi ihalesi yarın yapılacak!

Malatya Beydağı 2. Bölge 531 adet konut ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Ankara adresinde gerçekleştirilecek.

dirican plaza konut fiyatları Haberi

dirican plaza konut fiyatları

Mersin'de Dirican İnşaat imzasıyla 4 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilen Dirican Plaza İki 40 konuttan meydana geliyor. Tamamı 4 oda 1 salon dairelerden oluşan projedeki konutlar 200 metrekare alana sahip.


Dirican Plaza İki'de konut fiyatları 230 bin lira olarak belirlendi. Anahtar teslimlerin hemen gerçekleştiği Dirican Plaza'da banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Mersin Dirican Plaza'da; 

Basketbol sahası, 

Çocuk oyun alanları, 

Kamelyalar, 

Otopark, 

Yürüyüş parkurlarının yanı sıra,vestiyer, jakuzi, gizli aydınlatmalar, merkezi uydu ve kablo tv tesisatı, çamaşır odası, giyinme odası, ses yalıtımı, görüntülü diafon sistemi mevcut.


0324 326 84 67 / 0324 326 84 67

http://www.diricaninsaat.com

Ceren...